Vaporesso

Vaporesso

Visar alla 30 resultat

Visar alla 30 resultat

Vaporesso grundades 2015 och har som mål att etablera en rökfri värld samtidigt som dom höjer livskvaliteten för användarna genom innovation och erfarenhet. Vaporesso vill göra skillnad i användarnas liv och skapa produkter som fungerar på alla nivåer och till alla olika stilar av vapers, för att hjälpa så många som möjligt.

Vaporesso är utan tvekan det största företaget inom e-cigaretter i dagsläget och moderbolager Smoore var det första inom branschen att noteras på börsen.

Det stora genombrottet kom 2016 vid releasen av Target serien. Startpaket som fungerade perfekt för nybörjaren såsom den erfarne och med en kvalité som konkurrenterna hade svårt att mäta sig med banade väg för Vaporessos plats inom e-cigarettsindustrin.

Även efter releasen av Target så har succeerna avlöst varandra med till exempel deras mycket populära podsystem XROS.

XROS är ett litet och enkelt podsystem som trots sin enkelhet ger fantastisk smakåtergivning och är väldigt enkelt att hantera.

Vi på PremiumVape.se har ett stort utbud med produkter från Vaporesso och kommer fortsätta lagerhålla alla nya produkter dom släpper i framtiden. Alla produkter är registrerade och godkända för försäljning i Sverige.

Om du har några frågor om Vaporessos produkter eller något annat varumärke så går det bra att kontakta oss över mail, vi svarar alltid inom 24h.

Gör din beställning innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar det under samma dag.