Papaya Pineapple Coconut (essens) från Just Juice (30ml)

139 kr  

“Papaya, ananas och kokosnöt.”

Just Juice

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Erbjudande Antal Rabatt
Valfria essenser 10 - 50 10%

Beskrivning

Smakprofil:,,

Just Juice, en mångfaldigt prisbelönt e-juicetillverkare från Preston, Storbritannien, grundades 2017 av två vänner, Carlos och Andy, i samband med att de övergick från rökning till vaping. Deras erfarenheter och insikter i de då tillgängliga e-juicerna ledde dem till att skapa något överlägset, vilket gav upphov till Just Juice.

Företagets framgångar har sedan starten varit påtagliga. Genom att vinna flera priser och uppskattas av vejpare världen över har Just Juice etablerat sig som en framträdande aktör inom e-juicebranschen. Med en tydlig inriktning på fruktiga smakkombinationer har de utvecklat en produktlinje som inte bara inkluderar klassiska smaker utan också unika blandningar. Deras förmåga att skapa harmoniska och njutbara smakupplevelser har varit en nyckelfaktor i deras framgång.

Just Juice’s 30ml koncentrat erbjuder en rad smaker, med den ständigt populära Mango & Passion Fruit som en utmärkt representation av deras expertis. Denna speciella smak har sedan lanseringen blivit en favorit bland vejpare och symboliserar varumärkets kvalitet och innovation. Just Juice fortsätter att vara en pionjär inom e-juiceindustrin, med en ständig strävan efter att skapa nya och spännande smaker som tilltalar vejpare över hela världen.

Du kanske också gillar …