Berry Lemon Ice från Nexus (100ml Nikotinfri Shortfill)

149 kr  

“Naturens skönhet förenas i denna e-juice med citrus och bär, som bjuder på söta, sprudlande och uppfriskande toner. En harmonisk mix av solmogna citroner och ljuvt söta hallon, omsvept av en svalkande iskall bris.”

Nexus

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Upptäck Nexus – Innovativa E-juicer från Pod Salt

Pod Salt, en välkänd brittisk tillverkare av e-juice, har snabbt blivit populär i vapingvärlden med sina exceptionella e-juiceblandningar. Deras engagemang för hög kvalitet och innovativa smaker har gett dem flera prestigefyllda priser, vilket gjort dem till en favorit bland vape-entusiaster. Nexus-linjen, deras senaste utveckling, kombinerar deras expertis med innovativ smakdesign för att skapa unika vape-upplevelser.

Nexus-serien från Pod Salt visar upp en värld av fruktiga smaker, bestående av både enkla och komplexa fruktblandningar. Varje e-juice i denna serie är unikt framtagen, erbjuder en distinkt smakprofil som ger en rik och njutbar vaping-upplevelse.

Nexus Shortfills utmärker sig för sin anpassningsbarhet och generositet. De erbjuder 100ml e-juice i en 120ml flaska, vilket ger gott om utrymme för två nicshots. Detta flexibla system tillåter användare att anpassa sin e-juice med önskad nikotinstyrka, vilket passar perfekt för vejpare som föredrar en personlig vaping-upplevelse.

Sammanfattningsvis erbjuder Nexus från Pod Salt en unik kombination av kvalitet, rikedom i smak och anpassningsbarhet. Med sitt breda utbud av fruktsmaker är Nexus-serien ett utmärkt val för både nya och erfarna vejpare. Upptäck Nexus på premiumvape.se och njut av en vaping-upplevelse som är lika njutbar som den är nyskapande. Deras engagemang för kvalitet och smakförnyelse gör Nexus till det självklara valet för de som söker det bästa inom e-juicer.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Berry Lemon Ice kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …