Mint Tobacco från Dinner Lady Salts 20mg (10ml)

99 kr  

“Mint Tobacco kombinerar tobak och mynta för en mjuk vape och ger en igenkännlighet för de som övergår från analog till vaping.”

Dinner Lady

Slut i lager

Beskrivning

Smakprofil:

 

Dinner Lady Nic Salts E-juice

Nikotinsalter är en ‘nästa generations’ e-juice, som ibland kallas: nic-salter, salt-nic och nic-saltjuice. Nic Salts e-juice är utformade för att ge en snabbare och starkare nikotinhit, bäst för vana nikotinbrukare. Dinner Lady tillverkar Nic Salt-versioner av sina favoritsmaker, så det är möjligt att köpa Mint Tobacco som ett nikotinsalt i 20 mg styrka.

Vad är Nic Salts?

Tekniskt sett är Nic Salts fortfarande en 50:50 e-juice. Vad som gör Mint Tobacco till en nästa generations produkt är att nikotinet som används kommer från ett naturligt förekommande salt som finns i tobaksblad. ‘Nic salt-juice’ kan ge högre styrkor av nikotin utan att bli för starkt i halsen och absorberas lättare i blodet än icke-salt e-juice. Nic Salts är därför mjukare jämfört med standard 50:50 e-juicer, och de tillåter analoga användare som vill byta till vaping, och som är vana vid högre nivåer av nikotin, att vapea Mint Tobacco med 20 mg styrka för ett snabbare intag av nikotin.

Mint Tobacco kan användas i pennor och poddar, och förutom att kunna leverera en medelhög till hög nivå av nikotin är den lika mångsidig som standard 50:50 e-juice som innehåller standard så kallat fribas nikotin.

Dinner Lady Nic Salts Smakprofiler

Det finns för närvarande sex smakprofiler från Dinner Lady: desserter, frukt, godis, tobak, mentol och ice. För att starta din resa av Dinner Lady eller för att uppdatera dig på vårt växande sortiment av Nic Salt e-juice, kolla in hela sortimentet för att upptäcka mer om dessa nästa gen Salt Nic e-juicer.