Pure Mint Ice från Just Juice (100ml Nikotinfri Shortfill)

189 kr  

“Om du älskar mjuka mintgodisar lika mycket som vi gör kommer du att älska denna läckra e-juice som har en riktig sting.”

Just Juice

Slut i lager

Beskrivning

Smakprofil:

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Just Juice är en mångfaldigt prisbelönt tillverkare av e-juice med bas i Preston, Storbritannien. Företaget grundades av två vänner, Carlos och Andy, år 2017, samtidigt som de själva övergick från rökning till vaping. Deras erfarenhet av de tillgängliga e-juicerna inspirerade dem att skapa något överlägset och därmed föddes idén om Just Juice. Med rätta tilltro till sin förmåga har det visat sig vara en framgångsrik satsning. Genom att vinna flertalet priser och uppskattas av vejpare över hela världen har de stigit till erkända höjder inom branschen.
Just Juice’s smaker är sammansatta av blandade fruktiga kombinationer. De erbjuder både välkända smakkombinationer och unika blandningar som samverkar perfekt. Sedan starten har deras mest populära smak varit den oförtröttliga Mango & Passion Fruit.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Pure Mint Ice kan du tillsätta två stycken 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …