Wild Berries & Aniseed Ice från Just Juice (100ml Nikotinfri Shortfill)

189 kr  

“Denna ljuvliga kombination kommer säkerligen att få dina smaklökar att dansa. Översvämmad av varje besynnerligt saftigt bär vi kunde hitta, balanserat med skarpa söta anis och avslutade med en frisk mentolbris. Prova det en gång och du kommer aldrig att kunna lägga ifrån dig det…”

Just Juice

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Just Juice är en högt prisad tillverkare av e-juice med bas i Preston, Storbritannien. Företaget grundades 2017 av de två vännerna Carlos och Andy, som själva övergick från rökning till vaping. Deras erfarenheter av de tillgängliga e-juicerna inspirerade dem att sträva efter något överlägset, vilket ledde till skapandet av Just Juice. Med en genuin tro på sin förmåga har Just Juice visat sig vara en framgångsrik satsning. Genom att vinna flera priser och få uppskattning från vejpare över hela världen har de nått erkännande och hög status inom branschen.
Just Juice’s smaker är noga sammansatta med blandade fruktiga kombinationer. De erbjuder både välbekanta smakkombinationer och unika blandningar som harmonierar perfekt. Sedan starten har deras mest populära smak varit den oföränderliga Mango & Passion Fruit.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Wild Berries & Aniseed Ice kan du tillsätta två stycken 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …