SMOK TFV12 Prince Cloud Beast

399 kr  

SMOK P-Tank/SMOK TFV12 Prince Cloud Beast Tank använder sig av nya förbättrade coils som har 12 hål på sidorna för att få ett bättre flöde av e-juice till bomullen och samtidigt reducerar värme. Den har en volym på 2ml (extraglas finns att köpa för att få en volym på 8ml), använder sig av samma swirl funktion som sina föregångare för att fylla på med e-juice skillnaden är att du först trycker in en knapp innan du drar locket åt sidan, detta förhindrar att locket öppnar sig av misstag.

SMOK
Nollställ
Välj tillbehör:
SMOK V12 Prince / P-Tank Coils 3-pack
Modell
159 kr249 kr  

Beskrivning

Cobra Drip Tip

Munstycket är vidöppet och perfekt för stora moln, matchar väl med det breda luftflödet och har en snygg design i cobra mönster. Med sin iögonfallande design och solida storlek kommer TVF12 Prince, tillsammans med en större mod, att göra ett gediget intryck.

Tanklås

En ny funktion på Prince TVF12-tanken är ett tanklås. Tryck bara in den och du kan öppna tankens övre del för att fylla på med e-juice. Förutom den enkla fyllningen som vi kommer att förvänta oss av moderna tankar, säkerställer låset också att barn kan komma åt tanken och förhindrar oavsiktliga läckage från tanken.

Ställbart luftflöde

Det finns gott om utrymme att manövrera med luftflödeskontrollerna – öppna brett för en stor luftig vape eller minska för en tätare varmare vape full av smak. Du kommer också att märka 12 lufthål på de coils med låg ohm som är idealiska för högeffektsvaping.

Medföljer:

 • 1x TFV12 PRINCE Tank (2ml)
 • 1x V12 PRINCE Q4 0.4ohm Quadruple Core (förinstallerad)
 • 1x V12 PRINCE X6 0.15ohm sextuple Core
 • 1x V12 PRINCE T10 0.12ohm Decuple Core
 • 1x Bruksanvisning
 • Reservdelar

Egenskaper:

 • Volym: 2ml (Utbytesglas går att köpa till för 8ml volym)
 • Mått: 63 x 25.5mm
 • Vikt: 60g
 • Wild Cobra Drip Tip
 • Justerbart luftflöde
 • Toppfyllning

Prince TFV12 coils

I kittet medföljer 3st olika coils. Vilket ger dig chansen att experimentera och hitta vilken coil som passar dig bäst. De medföljande coilsen är:

Q4 – Vid 0,4 ohm är den förinstallerade quadruple Prince-Q4 den coil med högst motstånd, men producerar fortfarande mycket ånga. Kommer med 4 trådar i coilen, Q4 är bäst att använda i intervallet 60 till 80 watt.

X6 – V12 Prince-X6 är en sextuple coil som består av två coils, vardera med tre trådar. Kan användas mellan 50 och 120 watt, men Smok rekommenderar ett optimalt intervall på 80-100 watt. Coilen kommer med 12 lufthål.

T10 – Slutligen kommer V12 Prince-T10 Decuple coil med det lägre motståndet av de tre, som väger in på 0,12 ohm. Den här coilen kommer med fem coilhuvuden, var och en med en enda tråd i dem, och 6 stora lufthål för att maximera luftflödet.

Smok Prince är även kompatibel med de övriga coilsen i Prince-serien.

Riktlinjer för användning

Som med alla coils, men speciellt sub ohm-enheter som Smok Prince-coils, se till att du primear ( grundar) coilen innan du använder den. Det innebär att du först droppar lite e-juice på bomullen i coilen, installerar coilen och fyller tanken för att därefter låta den stå och dra i cirka 15 minuter.

Påfyllning av e-juice

Se alltid till att tanken är minst halvfylld, eftersom detta skyddar coilsen från att brännas och dina coils kommer räcka betydligt längre.

Tryck på knappen överst på tanken för att koppla ur låset. Skjut upp toppen. Påfyllningshålet är på den yttre kanten. Fyll på med e-juice i hålet. (Fyll inte via mitthålet). Skjut toppen bakåt och tryck tills du hör ett klick.