Publicerad den

Norse Nicsalts

Norse Nic Salts Banner

Upplev magin med Norse Nicsalts – Unika smaker för en oöverträffad njutning!

Vi är stolta över att introducera det efterlängtade märket Norse Nicsalts, som tar e-juicevärlden med storm! Denna banbrytande kollektion bjuder på inte mindre än 11 unika smaker som sticker ut från mängden och kommer garanterat att förföra dina smaklökar. Med en optimal nikotinhalt på 14,5 mg ligger Norse precis under gränsen för den höga nikotinskatten, vilket gör att vi kan erbjuda dig ett pris på endast 79kr.

I Norse-kollektionen finner du en rad spännande blandningar som spänner från söta till fruktiga alternativ. Ta del av de oemotståndliga smakerna Fruity Apple och Apricot & Raspberry, eller ge dig hän åt de mer komplexa och sofistikerade tonerna i Coffee Macchiato Caramel och Vanilla Custard.

Men det är inte allt! Norse har även tagit fram några verkligt unika smaker som du inte hittar någon annanstans. Upplev den förföriska kombinationen av Cherry & Plum, njut av den oväntade harmonin i Prickly Pear & Lemon, eller låt dig förtrollas av den friska Cloudberry Raspberry & Redcurrant – dessa smaker är exklusiva för Norse och kommer att ta din vape-upplevelse till nya höjder!

Med Norse kan du förvänta dig inte bara enastående smaker utan även produkter av högsta kvalitet. Varje droppe är noggrant framtagen för att ge dig en njutningsfull och autentisk vaping-upplevelse. Dessutom har Norse inte kompromissat med den grafiska utformningen, vilket gör varje flaska till en konstnärlig prydnad för ditt nöje.

Vilka smaker har vi tillgängliga just nu?

Just nu har vi följande 11 fantastiska smaker i lager, men vi strävar hela tiden efter att utöka sortimentet för att överträffa dina förväntningar:

Minted Berries
Menthol Raspberry
Menthol
Crushed Lime & Mint
Light Tobacco
Fruity Apple
Cloudberry Raspberry & Redcurrant
Prickly Pear & Lemon
Cherry & Plum
Peach Apricot & Raspberries
Coffee Macchiato