Publicerad den

Frio Fruta – Isande e-juicer

Frio Fruta

Letar du fortfarande efter den ultimata e-juicen som garanterar dig den bästa fruktupplevelsen med en frisk känsla utan att förlora en enda nyans av smak? Då har vi goda nyheter! Frío Fruta är här för att göra dina sista veckor av sommaren helt oslagbara! Låt oss presentera detta enastående tillskott till vårt sortiment av fantastisk e-juice.

Frío Frutas är skapat för att ge dig en upplyftande och svalkande smakresa genom saftiga frukter som kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje. Med varje drag kommer du att känna den uppfriskande kylan svepa över din gom, och samtidigt behålla den fulla intensiteten av de fruktiga nyanserna. Detta är den perfekta balansen mellan friskhet och smak, skapad för att tillfredsställa även de mest kräsna vape-entusiasterna.

Förpackningen är något alldeles extra, med en generös volym på 100 ml fyller den en 120 ml-flaska, vilket ger dig möjlighet att blanda din egen perfekta styrka och förstärka din vaping-upplevelse. Vi vet att du vill ha mer av det goda, och med Frío Frutas får du precis det – en ljuvlig smakupplevelse som varar längre!

Med en optimal förhållande mellan VG (70%) och PG (30%) garanteras du en smidig och fyllig ångproduktion som ger dig de täta moln du drömmer om. Samtidigt ger den balanserade sammansättningen av ingredienser enastående smaköverföring, så att du inte missar en enda nyans av de fruktiga smakerna. Varje droppe är en symfoni av smak som tar dina smaklökar på en resa till tropikerna!

Så oavsett om du njuter av de sista dagarna av sommaren på stranden, vid poolen eller på en solig veranda, se till att du har Frío Frutas med dig för att göra dessa ögonblick oförglömliga. Denna e-juice är som en sommar i en flaska, och vi är säkra på att den kommer att bli din go-to favorit under lång tid framöver.

Sätt kurs mot den ultimata fruktiga och uppfriskande vaping-upplevelsen med Frío Frutas – den perfekta följeslagaren för dina äventyr under de varma sommardagarna. Ge dig själv chansen att uppleva en smakexplosion som du aldrig kommer att glömma. Beställ din flaska av Frío Frutas idag och låt din vaping-upplevelse nå nya höjder!

Vilka smaker erbjuds?

Vi är stolta över att erbjuda hela nio otroligt spännande smaker för dig att välja mellan, och vi arbetar ständigt på att utöka vårt sortiment med ännu fler under året. De smaker som finns tillgängliga just nu är följande:

Mint Lime Cooler
Passionfruit Ice
Lime Ice
Kiwi Passionfruit Guava
Lemon Ice
Mango Ice
Green Apple Ice
Strawberry Ice
Watermelon Ice

Du hittar alla smaker från Frio Fruta här