Publicerad den

Oxva Xlim Pod Kit

Oxva Xlim Pod Kit

Ny månad, nytt Podkit!

Efter många önskemål från våra kära kunder har vi nu tagit in Oxva XLIM i lager. Och vi kan nu förstå varför den är så populär, ett helt fantastiskt litet podkit som levererar mycket smak.

Oxva Xlim Specifikationer

  • Storlek: 14* 24* 111mm
  • Material: Aluminiumlegering & PCTG
  • Batteri: inbyggt 900 mah batteri
  • Effekt: 5W-25W
  • Skärm: 0,42 tum TFT-skärm
  • Laddning: Typ-C, DC 5V/1A
  • Kapacitet: 2ml
  • Ställbart luftflöde
  • Uppgraderad anti-läckage design
  • Auto-draw och manuell

Medföljer i paketet

XLIM har en välbekant formfaktor ochoch påminner om redan befintliga podkit på marknaden, som Caliburn, Nfix, XROS och flera. Med en storlek på endast 14x24x111mm är XLIM tillräckligt smal för att den ska glida ner i fickan enkelt. Det är den perfekta storleken och formen för en liten stealth enhet, som är enkel att ha med när man är på språng.

Att den är tillverkad av en aluminiumlegering, gör XLIM till en riktigt lättviktare, med en finish som inte är helt slät så att man får ett bra grepp, men att den samtidigt känns gedigen och skön i handen. Det är en typisk pod-enhet i pennstil med en ursänkning för podden upptill, laddningsport finns på basen av enheten och en enda knapp med skärm på framsidan. Medan XLIM passar i samma kategori som de flesta andra vapekit i pennstil, har OXVA gått den där extra milen för att inkludera några saker som de flesta inte gör.

Även om många Pod-enheter inte har en skärm, har XLIM på samma sätt även justerbar watt och justerbart luftflöde, som båda är perfekta tillägg till kittet.

Pods

Podarna är gjorda av en klar PCTG-plast och kan fyllas upp till 2 ml med e-juice. Uppe på toppen finns ett svart munstycke som man tar av när man ska fylla på med e-juice. Podden har två magneter i botten som knäpper på plats när du för in podden i enheten.

Man kan enkelt se nivån på e-juicen genom den klara plasten, perfekt så att man inte riskerar att bränna coilen pga låt vätskenivå.

I paketet så får man två olika sorters poddar, en för MTL och en som är mer lämpad för DL.

0,8Ω KA1 mesh coil(12-16W)

Denna coil är för dig som gillar MTL. Ger en sval vape med mycket smak. Det finns även en coil som är på 1,2Ω och skall köras på 10-12W för den som vill ha en ännu tightare vape (denna ingår dock ej i kittet)

0,6Ω KA1 mesh coil (20-25W)

En pod för dom som föredrar DL, en varm vape som kan köras på höga wattal för de riktigt djupa blossen.

Luftflödet

Justerbart luftflöde är inte det vanligaste på pod-enheter, men med XLIM har du ett riktigt bra luftflöde som verkligen levererar. Placerat på sidan av enheten med en perfekt storlek för att ge en riktigt mjuk övergång över luftflödesområdet.

De tre skårorna i luftflödet gör att du kan ändra från ett nästan helt stängt luftflöde rakt igenom till ett riktigt öppet luftflöde på den bredaste inställningen.

Fylla podden med e-juice

Att fylla XLIM är superenkelt, lyft bara av det svarta munstycket (detta kan vara lite tricky i början tills man fått in tekniken) fyll sedan på med e-juice i påfyllningshålet som är till sidan (fyll inte i hålet i mitten).

Sätt sedan bara tillbaka munstycket, se till at det knäpper till ordentligt så det inte lossnar, och sen är det bara att ta ett bloss. Om du fyller podden för första gången så låt den stå i tio minuter innan användning, detta gör att bomullen får suga åt sig ordentligt med e-juice och risken för att bränna coilen minimeras.

Batteriet

OXVA har varit ganska generösa här och använt sig av ett 900 mah batteri i XLIM. Detta är ett ganska stort batteri jämfört med andra liknande Pod-system på marknaden, som kommer räcka hela dagen för de flesta användare oberoende vilken pod man använder.

Laddningsporten finns på undersidan av XLIM och det är naturligtvis en nyare USB-C port. Uppladdningen går ganska snabbt eftersom den har 1 Amp laddning. Uppskattningsvis tar det ungefär en timme att ladda batteriet helt.

Användning

Hos XLIM hittar man de vanliga användarskydden och justerbar watt. Den använder en knapp för allt och att justera saker och ting är ganska enkelt.

Skärmen är en OLED-skärm och är ljus och tydlig, den är väldigt lätt att läsa vilket är fantastiskt och visar dig all information du kan behöva, inklusive Watt, batteriindikator, motstånd och blossräknare.

Så här använder du XLIM:

5x snabba klick på/av (återställer även blossräknaren)

3x snabba klick för att justera wattläge

justera sedan effekten uppåt med samma knapp i steg om 0,5 ohm

för att ställa in watt, låt det sedan stå i några sekunder så låser den sig.

Spana in XLIM här:

https://www.premiumvape.se/startpaket/oxva-xlim-v2/