Oxva Xlim V2 Pod Kit (900mAh, 25W, 2ml)

329 kr  

Oxva Xlim är ett användarvänligt och kompakt podsystem av hög kvalité. Podden som sitter förinstallerad är på 0,6ohm och producerar rikligt med smak och ånga för ett podsystem i denna storlek. Vill man hellre ha en mer klassisk MTL-stil så ingår det även en 0,8ohm pod, och det finns dessutom en 1,2ohm variant som tillval. Batteriet är på hela 900mAh, vilket bör räcka för en hel dags användning, och har en OLED skärm på 0,42″ för enkel avläsning.

Oxva

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Oxva Xlim V2 Pods
Oxva Xlim V2 Pods 2ml (3-pack)
Modell
149 kr  

Beskrivning

Oxva Xlim V2 Pod Kit använder smart watt-justering för att automatiskt detektera vilken pod som används och ställer in effekten för att passa motståndet utan något behov för att manuellt justera. Viktiga data som coilens motstånd, watt och batterinivå visas på en 0.46” mini OLED skärm. Xlim enheten använder en enda knapp för både avfyrning och inställningar samt för att stänga av/sätta igång enheten. Alternativet finns för antingen knapp-aktiverade manuella bloss eller auto-aktiverat genom att helt enkelt inhalera genom munstycket.En justerbar luftflödesinställning på sidan av Oxva Xlim betyder att användare kan fininställa luftintaget för ett lösare drag eller för en mer begränsad Mouth-to-Lung (MTL) vape. Poddens transparenta design betyder att man lätt kan se e-juice nivån så man kan förhindra att podden torkar ut och coilen från att brännas.

Medföljer:

 • 1× Xlim Batteri
 • 1× Xlim 0,6Ω Pod (20-25W) förinstallerad
 • 1× Xlim 0,8Ω Pod (12-14W)
 • 1× USB-C Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper Oxva Xlim V2 Pod Kit:

 • Mått: 111 × 24 × 14mm
 • Effekt: 5-25W
 • Batteri: 900mAh
 • Volym: 2ml
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner

 Vanliga Frågor om Oxva Xlim Vape

Vilka e-juicer rekommenderas för Oxva Xlim?
Oxva Xlim är optimalt designad för att användas med e-juicer som har en VG:PG-ratio på 50:50 samt nikotinsalter, vilket ger en balanserad ångupplevelse.

Är Oxva Xlim lämplig för mun-till-lunga (MTL) vaping?
Ja, tack vare Oxva Xlim V2-kapslarnas coils med högre motstånd är enheten idealisk för MTL-vaping, vilket simulerar känslan av att röka traditionella cigaretter.

Vad skiljer mun-till-lunga (MTL) från direkt-lunga (DL) vaping?
MTL-vaping innebär att du först andas in ångan i munnen innan du inhalerar den i lungorna, vilket liknar hur man röker en cigarett. DL-vaping innebär en direkt inhalering av ångan till lungorna för en mer intensiv upplevelse.

Kan jag säkert ladda Oxva Xlim över natten?
Det är rekommenderat att inte lämna litiumbatterier på laddning utan tillsyn och alltid använda en lämplig laddare för att minska riskerna.

Hur länge håller Oxva Xlim V2-poddar?
Livslängden på en Oxva Xlim V2-pod beror på användning och val av e-juice. För att förlänga poddens och coilen livslängd, börja med att låta e-juicen absorberas väl innan första användningen, använd e-juicer med rätt VG:PG-förhållande och håll podden väl påfylld. Vanligtvis kan en pod hålla från några dagar till över en vecka.

Vad är fördelarna med OLED-skärmar jämfört med LED-skärmar?
OLED-skärmar erbjuder högre ljusstyrka, är mer energieffektiva och ger en bättre bildkvalitet tack vare sin förmåga att visa djupare svarta nivåer och mer levande färger, jämfört med traditionella LED-skärmar.

Kompatibla e-juicer och pods för Oxva Xlim
Oxva Xlim är kompatibel med Xlim V2 pods och är bäst lämpad för e-juicer med en VG:PG-ratio på 50:50 och nikotinsalter, vilket möjliggör en mångsidig vapingupplevelse.

Vem är Oxva Xlim kitet avsett för?
Oxva Xlim kitet är utmärkt för nybörjare tack vare dess användarvänliga egenskaper som automatisk dragning och coiligenkänning. Det är även ett utmärkt val för erfarna användare som söker en effektiv och enkel MTL-enhet för daglig användning.

Du kanske också gillar …