Oxva Xlim V2 Pod Kit (900mAh, 25W, 2ml)

329 kr  

Oxva Xlim är ett användarvänligt och kompakt podsystem av hög kvalité. Podden som sitter förinstallerad är på 0,6ohm och producerar rikligt med smak och ånga för ett podsystem i denna storlek. Vill man hellre ha en mer klassisk MTL-stil så ingår det även en 0,8ohm pod, och det finns dessutom en 1,2ohm variant som tillval. Batteriet är på hela 900mAh, vilket bör räcka för en hel dags användning, och har en OLED skärm på 0,42″ för enkel avläsning.

Oxva
Nollställ
Välj tillbehör:
Oxva Xlim V2 Pods 2ml (3-pack)
Modell
149 kr  

Beskrivning

Den lättanvända Oxva Xlim enheten använder smart watt-justering för att automatiskt detektera vilken pod som används och ställer in effekten för att passa motståndet utan något behov för att manuellt justera. Viktiga data som coilens motstånd, watt och batterinivå visas på en 0.46” mini OLED skärm.

Xlim enheten använder en enda knapp för både avfyrning och inställningar samt för att stänga av/sätta igång enheten. Alternativet finns för antingen knapp-aktiverade manuella bloss eller auto-aktiverat genom att helt enkelt inhalera genom munstycket.

En justerbar luftflödesinställning på sidan av Oxva Xlim betyder att användare kan fininställa luftintaget för ett lösare drag eller för en mer begränsad Mouth-to-Lung (MTL) vape.

Poddens transparenta design betyder att man lätt kan se e-juice nivån så man kan förhindra att podden torkar ut och coilen från att brännas.

Medföljer:

 • 1× Xlim Batteri
 • 1× Xlim 0,6Ω Pod (20-25W) förinstallerad
 • 1× Xlim 0,8Ω Pod (12-14W)
 • 1× USB-C Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper:

 • Mått: 111 × 24 × 14mm
 • Effekt: 5-25W
 • Batteri: 900mAh
 • Volym: 2ml
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner

Kompatibla E-vätskor & Pods

Oxva Xlim använder Xlim V2 pods och rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor och nikotinsalter.

Vem är Oxva Xlim kit för?

Med sitt utbud av lättanvända funktioner, såsom automatisk dragning och automatisk coiligenkänning, är Oxva Xlim ett fantastiskt startpaket för nya vapers, men det är också ett bra alternativ för vapers på alla nivåer som letar efter en kompakt och okomplicerad MTL-enhet.

Vanliga frågor

Vilken e-juice kan du använda med Oxva Xlim vape?

Oxva Xlim används bäst med VG:PG 50:50 e-vätskor och nikotinsalter.

Är Oxva Xlim en mun-till-lunga-enhet?

Ja. De högre motståndscoilsen i Oxva Xlim V2-kapslarna gör den perfekt för mun-till-lungvaping.

Vad är skillnaden mellan mun-till-lunga (MTL) och direkt-lunga (DL) vaping?

I mun-till-lung-vaping andas du in ånga och håller den i munnen en stund innan du andas in igen för att ångan ska nå dina lungor. I Direct-Lung vaping andas du in i dina lungor i ett kontinuerligt andetag.

Kan jag ladda min Oxva Xlim vape över natten?

Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas. Det är också viktigt att använda en lämplig laddare.

Hur länge håller Oxva Xlim V2-poddar?

Nyckelelementet för hur länge en pod varar är coilen i podden. Detta beror på ett antal faktorer som hur ofta du tar ett bloss och hur länge du andas in.
Du kan dock maximera spolens livslängd genom att låta e-juicen dra in innan den används för första gången, genom att använda e-juice med rätt VG:PG-förhållande och genom att hålla podden påfylld. Med försiktighet bör de medföljande poddarna hålla allt från flera dagar till en vecka eller mer.

Vad är skillnaden mellan OLED- och LED-skärmar?

OLED-skärmar är ljusare, lättare och tunnare än LED-skärmar och ger en bild av högre kvalitet.