Aspire PockeX AIO 1500mAh

299 kr  

Aspire PockeX AIO är en allt-i-ett-enhet där förångare och batteri är integrerade. Enheten är enkel att hantera för påfyllning av e-juice och coilbyte utan att tömma tanken. Även om den är kompakt, levererar den riklig ånga och intensiv smak, perfekt för Mouth-to-Lung-ångning likt en traditionell cigarett. Luftflödet är fast och inte justerbart.

Aspire

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Aspire Pockex utbytestank med metallhölje - 2ml
Färger
49 kr  
Aspire PockeX Coil 5-pack
Modell
189 kr  

Beskrivning

Aspire PockeX vape-kitet utmärker sig som en AIO (Allt-i-Ett) lösning, hyllad globalt som ett toppval bland startkit som passar för vejpare på alla nivåer. Utrustat med ett integrerat 1500mAh-batteri kombinerar detta kit en 2ml tank och mod i en enda enhet för enkel underhåll och installation. Tack vare sitt mångsidiga coilsystem stödjer PockeX en mängd coils, vilket gör den perfekt för både mun-till-lunga och sub-ohm vejpningsstilar.

Kompakt och lätt, PockeX är idealisk för vejping på språng och har en användarvänlig enknappsbediening som eliminerar komplexiteten med menyerna. Denna knapp aktiverar inte bara enheten utan låser den också, vilket garanterar säkerhet och enkelhet.

Enhetens hållbara batteri tillåter en hel dags vejping på en enda laddning, kompletterad av en inbyggd LED för att övervaka batteristatus. Att ladda PockeX är problemfritt med den medföljande USB-C-kabeln.

Dess påfyllningsdesign upptill förenklar påfyllningsprocessen – att skruva av topplocket tar också bort coilen, vilket underlättar åtkomst. Att fylla till den angivna maxlinjen förhindrar läckage och håller coilen mättad.

Tillgängliga coilsalternativ inkluderar specifika PockeX-coils med 0.6 Ohm motstånd (inkluderade) eller ett 1.2 Ohm alternativ (säljs separat), samt Aspire Nautilus X-seriens coils, som erbjuder allt från 0.7 Ohm mesh till högre motstånd på 1.5 Ohm och 1.8 Ohm. För 0.6 Ohm-coilen rekommenderas en 60% eller 70% VG e-vätska, medan högre PG-vätskor rekommenderas för användning med andra coilsresistanser.

Sammanfattningsvis är PockeX ett otroligt lättanvänt och effektivt vape-kit, som erbjuder en utmärkt introduktion för nybörjare till vejping, samt ett pålitligt alternativ för den erfarna vejparen.

Medföljer:

 • 1x PockeX AIO
 • 2x 0,6Ω coils (1 förinstallerad)
 • 1x Micro-USB Kabel
 • 1x Garantibevis
 • 1x manual

Egenskaper Aspire Pockex AIO:

 • Höjd: 117mm
 • Djup: 19mm
 • Kapacitet: 1500mAh
 • Volym: 2ml
 • Läckagefri design
 • Toppfyllning
 • Toppluftflöde
 • Enkel Byte av Coils Utan Spill
 • Enkel Demontering för Lätt Rengöring
 • Coil Flexibilitet – Stöder Sub Ohm och Mun till Lunga Vejpning

Vanliga frågor Aspire Pockex AIO:

Kompatibilitet med Coils och E-Vätskor

Aspire PockeX är kompatibel med Aspire PockeX-, Nautilus X- och Nautilus XS-coils, optimerad för e-vätskor med en VG:PG-blandning på 50:50 för en balanserad ångupplevelse.

Förbereda Coilen

Innan första användningen är det essentiellt att förbereda coilen korrekt. Applicera några droppar e-vätska direkt på coilens portar och mitt, och låt sedan coilen mätta sig med e-juice i åtminstone fem minuter efter att tanken är påfylld.

Byta Coil

För att byta coil, börja med att lossa topplocket. Fäst den förberedda coilen vid toppstycket och skruva sedan tillbaka det på plats.

Fylla PockeX-Tanken

PockeX erbjuder enkel påfyllning uppifrån. Skruva loss toppstycket med coilen, fyll tanken med e-vätska, och montera sedan ihop den igen. Överskrid inte den angivna Max-linjen för att undvika läckage.

Starta PockeX

Aktivera PockeX genom att snabbt klicka på avfyrningsknappen fem gånger. För att börja vejpa, håll inne knappen och inhalera. Avaktivera enheten genom att återigen klicka fem gånger för säker förvaring.

Batteriindikatorer

Ett blått ljus signalerar att batteriet har mer än 30% laddning kvar. När batterinivån faller under 30% skiftar ljuset till orange som en varning om låg batterinivå. Under laddning lyser en röd lampa som indikerar pågående laddning.

Rekommenderade E-Vätskor

Använd e-vätskor med en VG:PG-ratio på 50:50 för bästa resultat med 1.2Ω-coilen. För 0.6Ω-coilen är e-vätskor med en VG:PG-blandning på cirka 70:30 att föredra för en rikare ångproduktion.

Denna förbättrade guide till Aspire PockeX säkerställer en smidig och njutbar vejping, oavsett om du är nybörjare eller erfaren vejpare.

Du kanske också gillar …