Aspire PockeX Pocket AIO 1500mAh

299 kr  

Aspire PockeX Pocket AIO är precis som namnet antyder, en allt i ett design. Förångare och batteri sitter ihop, det enda du kan skruva av är toppen på förångaren för att fylla på e-juice eller byta coil. Den gör sig utmärkt som Mouth-to-Lung, vilket är mest likt sättet man röker en cigarett på. På toppen har du ett luftflöde, dock inte ställbart. Det som är väldigt praktiskt med en AIO design är att du behöver inte tömma tanken på e-juice för att byta coil, du bara skruvar av toppen, bytar coil och skruvar tillbaka den i tanken. Trots sin lilla storlek så producerar den rikligt med ånga och ger mycket smak.

Aspire

Lägg till extra glas / metallhölje

Beskrivning

Aspire PockeX är en allt-i-ett-enhet från Aspire med en kompakt och lätt design. Den har ett unikt toppfyllning och toppcoilsystem för att undvika läckage när du byter coil.

Med Aspires egna U-Tech kanthalcoils med ett motstånd på 0,6 ohm. Det fasta (medelstora) luftflödet är perfekt för smakjagare och de som vill ha djupa inandningar direkt till lungorna.

Det kraftfulla 1500 mAh-batteriet och 0,6 ohm stålcoils är perfekt parade för fantastisk smakproduktion och stora mängder ånga.

Medföljer:

 • 1x PockeX AIO
 • 2x 0,6Ω coils (1 förinstallerad)
 • 1x Micro-USB Kabel
 • 1x Garantibevis
 • 1x manual

Egenskaper:

 • Höjd: 117mm
 • Djup: 19mm
 • Kapacitet: 1500mAh
 • Volym: 2ml
 • Läckagefri design
 • Toppfyllning
 • Toppluftflöde

Kompatibla coils och e-vätska

Aspire PockeX fungerar med Aspire PockeX-, Nautilus X- och Nautilus XS-coils och rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor.

Hur man använder Aspire PockeX

Hur man förbereder coilen

Som med alla coils är det viktigt att grunda din coil innan du använder den för första gången.

PockeX kommer med stora portar på coilen. Tillsätt ett par droppar e-vätska till dessa portar och ner i mitten av spolen. Sedan, efter att ha fyllt tanken med e-vätska, låt coilen dra i sig e-juice minst fem minuter före användning.

PockeX Coil

Hur man byter coil

Först skruvar du av topplocket. Ta sedan coilen (efter att ha tillsatt e-vätska i portarna och coilen enligt beskrivningen ovan) och skruva fast den på toppstycket.

Hur man fyller PockeX-tanken

PockeX är en toppfyllningsenhet. Till skillnad från de flesta tankar behöver du inte ta bort coilen för att fylla tanken.

Skruva helt enkelt loss toppstycket med coilen, häll i e-vätskan och sätt tillbaka toppstycket.

(Se till att inte fylla över den markerade Max-linjen).

PockeX Tank

Det är värt att notera att om du tittar ner i munstycket kommer du att se ett hål. Detta är tydligare om du tar bort munstycket. Detta är INTE för att fylla på – att hälla e-vätska här nere skulle svämma över mittröret.

Hur startar du PockeX?

För att sätta igång PockeX klicka bara på avfyrningsknappen fem gånger (du måste trycka på dessa ganska snabbt). Sedan är det bara att trycka på avfyrningsknappen och andas in. För att stänga av den (alltid en bra idé innan du stoppar den i fickan eller väskan!) tryck på knappen fem gånger igen.

Vad betyder batteriljusindikatorerna?

Ser du ett blått ljus? Det betyder att PockeX har mer än 30 % laddning, så du har gott om vapingtid kvar! När den sjunker under 30 % kommer lampan att bli orange för att indikera låg batterinivå. När du laddar PockeX blir lampan röd – detta är bara för att visa dig att den håller på att laddas.

Vilken e-vätska ska du använda med Aspire PockeX?

1,2Ω-coilen fungerar bra med e-vätskor med ett VG:PG-förhållande på 50:50. 0,6 Ω-coilen fungerar bra med e-vätskor med ett VG:PG-förhållande i området 70:30.