SMOK RPM 2 Kit (2000mAh, 80W, 7ml)

449 kr  

SMOK RPM 2 kombinerar fullfjädrad teknologi med ett utmärkt visuellt framträdande och en färgskärm som tydligt visar all information. RPM 2 har ett inbyggt 2000mAh batteri och kan ge upp till 80W vilket gör den kompatibel både till MTL och DL. De medföljande poddarna hålls på plats med starka magneter, rymmer 7ml e-juice och är delvis transparenta vilket gör det lätt att se när det är dags att fylla på. Den ena podden har ett större luftflöde och använder sig av den nya RPM 2 Mesh DL coilen som bäst körs på 40W, medans den andra podden passar med hela serien av RPM coils.

SMOK

Beskrivning

Smok RPM 2 är en kompakt enhet som är mindre än 11 cm lång, vilket innebär att den lätt får plats i handflatan eller i fickan. En stor avfyrningsknapp och smidig wattkontroll gör det enkelt att styra enheten, medan kraftfulla magneter ser till att podden förblir stadigt på plats även när enheten skakas – och gör även att byte av pod går snabbt och enkelt.

Poddarna har en ergonomisk design, som är designade för att det ska kännas behagligt att vejpa. Medan den stora öppningen möjliggör ökat luftflöde. Genom ett genomskinligt ”fönster” i podden har du full kontroll på e-vätskenivån så du undviker att bränna coilen i förtid. En stor 1,14 tums färgskärm gör information som effekt, spänning och motstånd lätt-tillgänglig, medan en innovativt puffräknare låter dig veta hur många bloss du kan ta innan den behöver laddas.

Medföljer:

 • 1x RPM 2 Mod
 • 1x RPM 2 RPM 2 Pod (RPM 2 Mesh 0,16Ω Coil förinstallerad) (7ml)
 • 1x RPM 2 RPM Pod (RPM Mesh 0,4Ω Coil förinstallerad) (7ml)
 • 1x USB-C Kabel
 • 1x Manual

Egenskaper:

 • Mått: 31 x 29 x 108,5 mm
 • Effekt: 1-80W
 • Batterikapacitet: 2000mAh
 • 1,14″ TFT Skärm
 • USB-C Laddning
 • Skyddsfunktioner

Vem är SMOK RPM 2 för?

Det höga effektintervallet och valet av MTL- eller DL-coils betyder att denna enhet är lämplig för vejpare som gillar flexibiliteten att välja mellan mouth to lung eller direct lung.

Kompatibla coils

SMOK RPM 2 fungerar med RPM 2 och RPM pods. RPM 2-pods är kompatibla med RPM 2 mesh-coils och RPM-pods är kompatibla med RPM-coils.

Coils som ingår

RPM 2 0,16 Ω Mesh Coil: 25 – 50 W (bäst vid 40 W). Bäst för DL vaping.

RPM 0,4 Ω Mesh Coil: 25 W. Bäst för MTL vaping.

Vanliga frågor

Vad är systemet för puffövervakning?

SMOK RPM 2 bedömer enhetens batterilivslängd och uppskattar sedan hur många bloss den kan ge innan den behöver laddas om. Detta ger en mer exakt uppskattning av hur länge du kan använda enheten innan du behöver ladda den.

Varför är MTL-coilen bara 0,4 Ω?

Traditionellt har mouth to lung coils använt ett större motstånd än DL-coils (vanligtvis över 1 Ω). Denna trend har utvecklats, med vissa enheter som använder coils med lägre motstånd för MTL, ofta med förändringar i designen för att producera en tillfredsställande vape som fortfarande är lämplig för ett stramare och mer begränsat luftflöde.

Vilken e-juice ska jag använda med den här enheten?

RPM 2 0,16 Ω används bäst med högre VG e-vätskor som de med ett VG:PG-förhållande som 70:30 eller 80:20.

RPM 0,4 Ω-spolen används bäst med e-vätskor med ett VG:PG-förhållande mellan 50:50 och 70:30.

Vad är pass-through vaping?

Pass-through vaping gör att du kan använda din enhet medan den laddas.

Hur länge håller coilsen?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar, vilken e-vätska du använder och vilken watt du har den inställd på. Coils med låg resistans används vid högre watt och håller inte lika länge som högresistanscoils.

Du kan förlänga coilens livslängd genom att grunda coilen före användning (se vanliga frågor), genom att använda e-vätska med rätt VG:PG-förhållanden, genom att inte gå över rekommenderat watttal och genom att fylla på din tank så att coilen aldrig torkar ut. Med försiktighet bör RPM 2 0,16 Ω-coilen hålla allt från ett par dagar till en vecka, medan RPM 0,4 Ω Mesh Coil bör hålla lite längre.

Kan jag ladda min RPM 2 över natten?

Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas.

Inbyggda skydd

Intelligent Atomizer Recognition
Puff övervakningssystem
Kortslutningsskydd
Överhettningsskydd
Varning för lågt batteri