Vaporesso Luxe XR Max Kit (2800mAh, 5ml)

569 kr  

Vaporesso LUXE XR MAX representerar den senaste tillskottet i Vaporessos imponerande LUXE-serie av podsystem. Med en imponerande effektnivå som sträcker sig upp till 80 watt och ett kraftfullt inbyggt batteri på 2800 mAh, som enkelt laddas via USB-C, är detta en enhet som har mycket att erbjuda. Den har också en OLED-skärm med touchkontroller som gör det möjligt att justera wattstyrkan och övervaka batterinivån med precision. Dessutom kan luftflödet anpassas genom en smidig justering på enhetens sida.

Med Vaporesso LUXE XR MAX får du möjlighet att välja din vapingstil, oavsett om du föredrar Direct Lung (DL), Restricted Direct Lung (RDL) eller Mouth to Lung (MTL). Observera att MTL-podden och coilen säljs separat. Det som ingår i paketet är två poddar: en för DTL och en för RDL, samt två coils med motståndsnivåerna 0,2 ohm MESH och 0,4 ohm MESH. Båda dessa coils rekommenderas för användning med 70VG e-juice, vilket ger en smidig och tillfredsställande vapingupplevelse.

Vaporesso
Nollställ
Välj tillbehör:
Vaporesso LUXE XR Empty Pod (2-pack)
Modell
89 kr  
Vaporesso LUXE X / XR Mesh Pod (2-pack)
Modell
99 kr  
Vaporesso GTX Coils (5-pack)
Modell
169 kr  

Beskrivning

LUXE XR Max Kit är det senaste tillskottet i LUXE X-familjen av Pod Mods, och den levererar imponerande 80 watt maxeffekt. Med ett högdensitetsbatteri på 2800mAh är den inte bara kraftfull, utan även tillräckligt kompakt för att hålla under en hel dags användning.

LUXE XR Max är utrustad med det avancerade AXON Chip och erbjuder ett användargränssnitt som är enklare än någonsin. Med smarta touchknappar kan du enkelt justera wattstyrkan, bekräfta inställningar eller navigera genom menyn. Dessutom kan enheten automatiskt känna av motståndet på coilen och rekommendera den optimala wattstyrkan, vilket hjälper till att förhindra bränd smak och säkerställa en smidigare vapingupplevelse.

Välj mellan poddar med inbyggda coils eller tomma coils kompatibla med GTX-serien

I motsats till många andra podsystem, har detta podsystem full kompatibilitet med hela Vaporesso GTX coil-serien, och det finns även poddar med inbyggda coils för de som föredrar det alternativet. I paketet ingår tomma poddar med separata coils, vilket ger dig möjlighet att från början välja om du vill fortsätta med färdiga poddar eller fritt utforska utbudet av GTX coils vid nästa inköp.

Kitet levereras med en DTL-pod som ger generöst luftflöde och fungerar bäst i kombination med den medföljande GTX 0,2 ohm MESH-coilen och valfri 70-80VG e-juice. Dessutom ingår en RDL-pod som ger en mer begränsad, men fortfarande öppen luftström. Den är bäst lämpad för användning med den medföljande GTX 0,4 ohm MESH-coilen och valfri 60-70VG e-juice.

För de som föredrar MTL-vaping finns också möjligheten att köpa en separat LUXE X MTL-pod och anpassa kitet efter dina behov.

 

Medföljer:

 • 1× VAPORESSO LUXE XR MAX Enhet
 • 1× VAPORESSO LUXE XR POD (DTL)
 • 1× VAPORESSO LUXE XR POD (RDL)
 • 1x GTX 0,2 Ω MESH COIL
 • 1x GTX 0,4 Ω MESH COIL
 • 1× USB-C laddkabel
 • 1× Manual

Egenskaper:

 • Mått: 106,5 × 32,1 × 26mm
 • Kapacitet: 2800mAh/80W
 • Volym: 5ml
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner