Publicerad den

Vape Stockholm

Vape Stockholm

Letar du efter e-cigg & e-juice butik i Stockholm?

I Stockholm finns det mänder av butiker som säljer både e-cigg och e-juice, stora som små vape butiker. Fördel med att leta i butiker kan vara att man där kan se och klämma på produkten men den stora nackdelen är att priset ofta är dyrare än om du beställer din e-cigarett online.

Större utbud på e-juice och e-cigaretter online

Förutom att du kommer få ett bättre pris om du köper dina produkter på nätet så finns det även ett betydligt större urval än om du köper i butik. Vi på PremiumVape har funnits online sedan 2014 och har ett av Sveriges största sortiment på e-juice, startpaket, mods, förångare, coils och DIY. Vi fyller hela tiden på med nyheter och håller väldigt konkurrenskraftiga priser, till exempel har vi en mängdrabatt vid köp av flera shortfills, köp minst 3flaskor och få 10% rabatt eller köp 5+ flaskor och du får hela 15% rabatt. Detta rabattsystem är väldigt populärt bland våra kunder och kan även kombineras med “Veckans Klipp” där vi varje vecka ger extra rabatt på ett utvalt märke.

Alltid toppservice

Som kund hos PremiumVape kan du alltid känna dig säker med ditt köp. Vi sätter alltid kunden i fokus och uppstår det något problem så ordnar vi det direkt. Det kan alla våra kunder intyga, kika på vår Trustpilot sida och se själv vad dom säger om oss.

Frakt

Beställer du innan 15.00 vardag så skickar vi din order samma dag. Vi har även alltid en fast och billig fraktkostnad på 19kr. Vi skickar både med DHL och Postnord.