Publicerad den

Vape Göteborg

Vape Göteborg

E-cigaretter i Göteborg

Göteborg har många olika vape butiker att välja mellan. Men varför gå runt till alla när du smidigt kan beställa online från PremiumVape till Göteborg? Vi har funnits online sedan 2014 och säljer endast kvalitetsprodukter. Fördelarna med att handla din e-cigg eller e-juice på nätet är att priset oftast är mycket billigare och utbudet mycket större. Hos PremiumVape hittar du e-juice med nikotin, e-juice med nikotinsalt och shortfills till bästa pris. Även när det kommer till hårdvara så har vi ett stort sortiment av startpaket, atomizers, mods och coils. Varumärken som SMOK, ASPIRE, LIQUA, NASTY JUICE är bara ett urval av det du hittar hos oss.

Tryggt att handla på premiumvape.se

Vi är certifierade av Certifierad e-handel för att du som kund ska känna en extra trygghet när du handlar hos oss. Man kan även på vår Trustpilot sida läsa kommentarer från mängder av våra kunder.

Kundservice i världsklass

Vi sätter alltid kunden främst och om något blivit fel så ordnar vi det direkt. Vi vet även att detta med e-cigaretter kan vara väldigt förvirrande när man ska göra sitt första köp men vi hjälper våra kunder hela vägen, man kan alltid nå oss via mail där vi svarar blixtsnabbt på alla funderingar som kan uppstå med e-cigg eller e-juice.

Frakt till Göteborg

Vi har alltid en billig fraktkostnad på 19kr oavsett hur lite eller mycket du köper. Beställningar lagda innan 15.00 vardag skickas samma dag och du har ditt paket oftast dagen efter i Göteborg.