Gingerbread Cookie (essens) från The Flavor Apprentice (20/50/100ml)

44 kr169 kr  

The Flavor Apprentice

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Erbjudande Antal Rabatt
Valfria essenser 10 - 50 10%

Beskrivning

Smakprofil:

Gingerbread Cookie är en essens från The Flavor Apprentice som är den vattenlösliga linjen av smakkoncentrat från (The) Perfumer’s Apprentice och benämns ofta som TFA eller TPA i recept. Essenser är avsedda att blandas med basvätska för att göra egen e-juice. Essenser från The Flavor Apprentice tappar vi om från tillverkarens stora flaskor till mindre flaskor med vår egen etikett.

För ytterligare information om dessa smaker, besök gärna Perfumer’s Apprentice webbplats.

Om The Flavor Apprentice

The Perfumers Apprentice grundades år 2004 i Kalifornien, med inriktning på dofter för parfymtillverkning. År 2009 expanderade de verksamheten genom att starta The Flavor Apprentice, som fokuserar på smakämnen för bakning och matlagning. När e-cigaretter började vinna popularitet världen över, började både tillverkare och konsumenter använda TFA:s smaker för att skapa e-juicer.

Tack vare renheten och koncentrationen i TFA:s smaker har de blivit ett framträdande namn inom koncentrat för e-vätskor, och deras produkter återfinns i otaliga recept.

På Premiumvape.se är vi stolta över att kunna erbjuda nästan hela TFA:s smaksortiment till våra kunder.

Majoriteten av TFA:s smaker är högkoncentrerade, och det finns ingen allmän standard för hur mycket som ska blandas av varje smak då de varierar. Vårt bästa råd är att börja med en låg dosering och öka efter behov. För ytterligare inspiration och riktlinjer, utforska gärna DIY-webbplatser där användare delar med sig av sina blandningar och spännande recept.

Du kanske också gillar …