Publicerad den

Drifter Bar Juice

Drifter Bar Juice

Utforska The Drifter Bar Range – En helt ny serie av shortfills, skapade för att återge smaken hos de populära engångsvapepennorna. Denna serie bjuder på väldefinierade smaknyanser med en styrka som rivaliserar med alla disposables.

Serien menar allvar och gör sin entré på marknaden med oslagbart konkurrenskraftiga priser för en premium e-juice. Men låt dig inte luras av priset, för kvaliteten är verkligen i en klass för sig. Här får du verkligt valuta för dina pengar.

Varje smak är unikt skapad för att leverera en kraftfull explosion av långvarig njutning. Smakerna har framställts med högsta precision, något som imponerar då vissa högre prissatta konkurrenter inte når upp till samma standard.

Denna e-juice har en mindre VG-halt (50/50) och är särskilt anpassad för mindre pod-vaporizers och vape-pennor. Med högresistenta coils i MTL-pod-enheter eller annat vapekit får du den ultimata vaping-upplevelsen med denna e-juice.

Så utforska The Drifter Bar Range och upptäck en helt ny nivå av smak och njutning. Oavsett om du är en nybörjare eller erfaren vaper kommer dessa e-juicer att imponera på dina smaklökar och leverera en oslagbar vaping-upplevelse. Beställ dina favoriter idag och ta din vaping till nya höjder!

Upptäck vår fantastiska smakvärld med inte mindre än 9 spännande och lockande smaker!

Drifter Bar har något för alla, oavsett om du föredrar de traditionella favoriterna som Mango Ice och Watermelon Ice eller vill ge dig ut på en smakresa med mer exotiska alternativ som Kiwi Passion Guava och Apple Peach.

Alla smaker är noggrant skapade för att leverera en oslagbar smakupplevelse med varje drag. Varje söt, saftig och uppfriskande nyans är omsorgsfullt balanserad för att ge dig den perfekta kombinationen av intensitet och mjukhet.

Vi är stolta över att erbjuda dig enastående smaker till ett konkurrenskraftigt pris. Ge dig själv chansen att uppleva en njutning utöver det vanliga – prova våra spännande smaker och låt din vaping bli en oförglömlig resa av smak och njutning!

Tillgängliga smaker:

Watermelon Ice
Sweet Strawberry Ice
Pink Lemonade
Pineapple Peach Mango
Mango Ice
Kiwi Passion Guava Ice
Cotton Candy Ice
Sweet Blueberry Ice
Apple Peach

Du hittar alla smaker från Drifter Bar här