Publicerad den

Summer Vice – Ditt förstahandsval för sommarmånaderna!

Summer Vice

Välkommen till sommarens mest oumbärliga e-juice – Summer Vice! Denna nya 100 ml Shortfill är skapad för att på ett troget sätt återskapa smakerna av de mest populära sommarfrukterna och ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. När du öppnar flaskan kommer doften av solmogna frukter att omedelbart förföra dina sinnen och ta dig med på en resa till paradiset.

Sommartider är fyllda med sol, värme och en överflödande skatt av saftiga frukter. Summer Vice har lyckats fånga essensen av den underbara årstiden och förvandlat den till denna utsökta e-juice. Varje droppe är en explosion av fruktiga smaker som kommer att överraska och glädja dina smaklökar med varje andetag.

Med en perfekt balanserad VG/PG-förhållande på 70VG/30PG, levererar Summer Vice den optimala kombinationen av smidiga ångmoln och intensiv smak. Den fylliga ångproduktionen ger dig de täta moln du längtar efter, medan den förfinade sammansättningen av ingredienser garanterar att du inte missar en enda nyans av de saftiga fruktsmakerna.

En extra bonus med Summer Vice är dess unika Shortfill-format. Med en volym på 100 ml fyller den en rymlig 120 ml-flaska, vilket ger dig möjlighet att tillsätta dina egna nikotinbaserade tillsatser och anpassa styrkan efter dina personliga preferenser. Nu kan du njuta av en skräddarsydd vaping-upplevelse som passar perfekt för just dig.

Varför nöja sig med en vanlig e-juice när du kan ha den perfekta sommarkompanjonen i Summer Vice? Denna e-juice är som en tropisk fest för dina smaklökar, och med varje puff kommer du att bli inbjuden till en smakupplevelse som överträffar alla förväntningar.

Oavsett om du spenderar sommardagarna vid stranden, på picknick i parken eller på en avslappnad grillfest med vänner, så kommer Summer Vice att förgylla varje ögonblick med sina uppfriskande och ljuvliga smaker. Ge dig själv chansen att uppleva sommarens magi i varje drag – beställ din flaska av Summer Vice idag och låt den bli din mest älskade sommarkompanjon!

Vilka smaker finns?

Summer Vice finns i åtta härliga smaker, spännande blandningar som skiljer sig från mängden. Tillgängliga smaker är:

Lemon Lime
Dragonfruit Peach
Pina Colada
Wildberries Pear
Honeydew Blueberry
Mango Blueberry
Watermelon Green Apple
Peach Banana

Du hittar alla e-juicer från Summer Vice här