Publicerad den

GEN PT60 från Vaporesso

Gen Pt60 Vaporesso

Lagom till löning har vi fått in ytterligare ett vapekit från Vaporesso. När man köper ett kit från Vaporesso så vet man att man får en produkt av hög kvalité och Gen PT60 bevisar återigen det faktumet.

Vaporesso Gen PT60 är en lätt, kompakt pod-mod. Den är diskret, väger under 100g och har ett inbyggt batteri på 2500mAh. Tanken har en toppfyllningsdesign och rymmer 4,5 ml och använder sig av Vaporesso GTX coils.

GEN PT60 Specifikationer

Batterikapacitet 2500mAh
Diameter 26,8mm
Bredd 28mm
Höjd 112mm
Djup 35mm
Laddning USB-C
Skärm 0,91” OLED
Variabel Watt 5-60W
Volym 4,5ml

Medföljer i paketet

  • 1 x Vaporeeso Gen PT60 Mod
  • 1 x Vaporesso XTANK POD (4,5ml)
  • 1 x GTX 0,2 ohm MESH Coil
  • 1 x GTX 0,4 ohm MESH Coil
  • 1 x USB-C kabel
  • 1 x Användarmanual

Kompakt och lättanvänd

På undersidan av modden hittar du tre små hål, detta är en säkerhetsfunktion som kompletterar de inbyggda skyddssystemen vid problem med batteriet. På undersidan ser du även modellnamnet och storleken på batteriet. Beläggningen på modden är lätt räfflad, tillräckligt lågmäld för att inte vara obekväm att hålla i men tillräckligt för att ge ett bra grepp.

Avfyrningsknappen är belägen på framsidan av modden. Den monokroma skärmen precis nedanför visar de olika lägena. Två små inställningsknappar används för att justera inställningarna. Framsidan har även en USB-C-port för snabbladdning eller för att uppdatera elektroniken.

Gen PT60 kan sträcka sig upp till 60W. Informationen på skärmen är enkel att läsa av. Menyerna är typiska för Gen-generationen och tillräckligt komplexa för att tillfredsställa alla typer av användare. Det måste dock sägas att de många tillgängliga alternativen inte är särskilt användbara när du använder en podtank. De flesta användare nöjer sig med läget för variabel watt eller det smarta läget som anpassar effekten till coilen som används.

Tanken monteras på den övre delen av modden. En liten silikonförlängning vid basen av kontakten låser podden i sitt idealiska läge. Podden sitter perfekt och där finns inget mellanrum mellan tanken och batteriet. Tanken är även helt genomskinlig så det är enkelt att se vätskenivån utan att behöva ta av podden.

Morph Mesh

Vaporesso GTX coils

Två mesh GTX-coils medföljer i kittet. Den första är en 0,4 ohm coil för användning mellan 26 och 32W, och den andra är 0,2 ohm för ett effektområde på 45 till 60W. Båda coilsen ger rikligt med smak och ånga. Med det justerbara luftflödet är det enkelt att hitta just den inställningen som passar dig allra bäst.

Vaporesso GEN PT60 är en mångsidig produkt till ett riktigt bra pris (499kr). Den är mest anpassad för DL men går även att använda som MTL. Detta kit fungerar lika bra för nybörjaren som de mer avancerade användarna.

Klicka här för att komma till produkten