Publicerad den

Lord Tobacco Shortfills

Lord Tobacco Shortfills

E-juicer med smak av tobak har faktiskt alltid legat högt på våra topplistor, dock så har vi inte så jättemånga variationer av tobaksjuicer och det måste ju finnas fler än de populära smakerna American Blend, Traditional Tobacco och Tribeca. Så vi började leta efter en linje med e-juice som endast bestod av tobak mixad med någon annan god smak, och till slut hittade vi Lord Tobacco.

Lord Tobacco är en linje med hela sex stycken tobakssmaker som alla har en liten twist i smaken.

E-juicerna levereras i 120ml flaskor fyllda till 100ml så där finns plats för två stycken nicshots om man vill. Om man hellre vill köra helt nikotinfritt så går det såklart bra att blanda i vanlig basvätska istället.

Denna e-juice lämpar sig perfekt för subohm då den har en VG halt på 70VG.

Vilka tobakssmaker finns till Lord Tobacco’s e-juicer?

Dessa sex smaker finns tillgängliga för tillfället, vi hoppas dock att dom med tiden utökar sortimentet med fler spännande blandningar.

“Mjuka ljusa tobaksblad blandade i perfekt harmoni med söt mjölkchoklad.”

“Tobak med halvtorra nyanser perfekt blandad med sötman från krämig vaniljkräm.”

“Mjuk tobak med lätt söta toner denna perfekta kombination med söta vaniljbönor och en lätt karamell som kommer att påminna oss om den mytomspunna Tribeca, utan tvekan kommer denna e-juice att vara oumbärlig för många!”

Denna e-juice är skapad med tanke på alla som gillar grov tobak, där vi kan hitta tobak med kryddiga nyanser, lätt söt och torr”

“Spektakulär kombination av ljus tobak med aromatiska nyanser och ett autentiskt och mjukt mockakaffe med toner av kakao … helt enkelt utsökt!”

“Tobak med halvsöta toner, som avrundning av blandningen hittar vi en lätt och mjuk kokoskräm med karamell, vilket gör den till en riktig fröjd.”