Publicerad den

Just Juice med Nicsalt

Just Juice Nicsalts

Just Juice är en flerfaldigt prisbelönt tillverkare av e-juice baserat i Preston Storbritannien

Företaget bildades av ett par kompisar – Carlos och Andy ungefär samtidigt som de slutade röka år 2017.

De tittade runt på juicen som var till försäljning då och var helt säkra på att de kunde göra en betydligt bättre linje med e-juice än de som var tillgängliga på marknaden för tillfället.

Och dom hade ju helt rätt i sitt antagande, Just Juice har som sagt vunnit flertalet priser och finns tillgängliga för vejpare i hela världen.

Just juice hela linje i nikotinsalt

Efter många förfrågningar från våra kära kunder kan vi med glädje meddela att vi nu har hela deras linje i 14mg nikotinsalt. Just 14mg nikotinhalt kommer bli den nya standarden i Sverige då vi nu måste betala en nikotinskatt och 14mg är lite mindre beskattad än 15-20mg.

Vad kan man förvänta sig av smakerna från Just Juice?

Smakerna hos Just Juice består av mixade frukter. Vissa mer vanliga blandningar till en hel del ovanliga mixar som bara fungerar helt perfekt ihop. Deras populäraste smak sedan starten är utan tvekan Mango & Passion Fruit.

Tillgängliga smaker är:

“Liksom allas favoritfruktiga cider på sommaren, kombineras sött och surt perfekt i denna läckra blandning av äpple och päron, med en uppfriskande kylande effekt vid varje och en som gör att det pirrar.”

“Ena minuten är det skarpt. Nästa, sött. Dina smaklökar kommer att njuta med denna aptitretande hallon nicsalt e-juice som har en fräck twist när du minst anar det.”

“Den här subtropiska frukten nicsalt e-juicen från vårt exotiska sortiment, odlad för Inka-kungligheterna, ger dig en berusande kombination av smak tillsammans med uppfriskande grapefrukt och bär för att få dig att kräva mer.”

“Vi vet att du kommer att älska denna söta och krämiga juice perfektion. Återuppliva dina sinnen med aptitretande färsk citron avrundad med läcker kokosnöt. Ta en resa till vape himlen.”

”Säg hej till din nya favorit fruktkombination on the rocks. Med starka saftiga svarta druvor på inandningen följt av läcker söt melon på utandningen.”

”Kliv in i det okända och uppleva en vape smakkänsla från vårt sortiment av exotiska frukter nicsalt som du kommer att återkomma till. Med toner av banan, ananas och grädde, avslutat med en ström av lime som får det att vattnas i munnen och lämnar dig uppfriskad och redo för mer!”

“Exotiska kiwi blandas med nyplockade tranbär i denna cooling-infunderade vape nicsalt e-juice. Du får en söt, syrlig och isig inandning, vilket gör att munnen känns uppfriskande fruktig långt efteråt.”

”Genom smälta samman en av världens äldsta och mest populära tobakstyper med citron, kommer denna Just Juice signatursmak garanterat att vara en stapelvara i din samling. Luta dig tillbaka, slappna av och uppleva en ljuvlig, intensiv tobaksblandning.”

“Om du gillar tropiska frukter, kommer du att älska denna läckra nicsalt e-juice. Den slår dig med en söt och saftig mango vid inandningen, med en lika exotisk syrlig passionsfruktseftersmak som dröjer sig kvar.”

“Fröet till cigarrindustrin i Nicaragua såddes faktiskt på Kuba. I början av 1960-talets revolution började önationens stora cigarrtillverkare sitt sökande efter ny mark och jord som kunde stödja deras hantverk. De hittade ”Kubas andra ankomst” i Nicaragua, som många idag hävdar är den högsta kvalitetstobaken i världen.”

“Om du älskar mjuk mynta lika mycket som vi gör, kommer du att älska denna e-juice.”

”Fresta dina smaklökar med den sydamerikanska känslan av Curuba vid inandningen och sommarens sötma från färska jordgubbar vid utandningen. En Nicsalt e-juice kombo från vårt exotiska fruktsortiment som du kanske inte känner till men som du inte kommer att glömma!”,

”Helt naturligt kubansk tobak har tillverkats för hand på önationen i mer än 1000 år. Det uppskattas att det finns över 200 steg för att skapa en enda cigarr, där varje steg lägger till ett unikt lager av smak och arom. Slutresultatet är en verkligt överlägsen upplevelse som gör kubanska cigarrer till en av, om inte den, bästa i världen.”

”Denna ljuvliga kombination kommer säkerligen att få dina smaklökar att dansa. Översvämmad av varje besynnerligt saftigt bär vi kunde hitta, balanserat med skarpa söta anis och avslutade med en frisk mentolbris. Prova det en gång och du kommer aldrig att kunna lägga ifrån dig det…”

 

Till dessa e-juicer med nikotinsalt rekommenderar vi att man använder sig av ett mindre podpaket som är avsedda för ändamålet, du hittar alla våra podpaket här