Publicerad den

Nya Fizzy Juice King Bar Shortfills

Fizzy Juice King Bar

Fizzy har slått på stort och släppt inte bara en ny e-juice utan 27 nya smaker! Inspirationen till denna linje är smakerna från engångsvapes så man kan nog räkna med att dom är fullpackade med smak.

Vi har sålt Fizzy sen starten och dom är fortfarande våra bästsäljare så vi har höga förväntningar när det gäller denna nya linje med smaker.

Varför Välja Fizzy Juice King Bar Shortfills?

När du utforskarde olika smakerna som finns tillgängliga i vapingvärlden är kvaliteten på din e-juice avgörande för din totala upplevelse. Fizzy Juice King Bar Shortfills är noga framställda med den högsta nivån av kvalitetskontroll för att säkerställa att varje bloss du tar är fyllt med färska och sprudlande smaker. Dessa shortfills innehåller 100 ml e-juice, vilket ger dig gott om utrymme att njuta av dina favoritsmaker.

Optimala Resultat med Sub-Ohm och DTL-enheter

För att verkligen uppleva de fantastiska smakerna i Fizzy Juice King Bar Shortfills rekommenderar vi att du använder Sub-Ohm och DTL (Direct to Lung) pods och/eller kit. Dessa e-juicer har en hög VG-halt (vegetabilisk glycerin), vilket ger utmärkt smak och imponerande ångproduktion. Du kommer att uppleva minimal eller ingen irritation i halsen när du njuter av din valda smak, vilket ger en behaglig upplevelse.

Anpassa din Nikotinhalt

Fizzy Juice King Bar Shortfills levereras med en nikotinstyrka på 0 mg, vilket ger dig möjlighet att anpassa din upplevelse efter dina preferenser. Om du föredrar en mild nikotinhalt kan du enkelt tillsätta två 18 mg nikotinshots för att skapa en 120 ml e-juice med en nikotinhalt på 3 mg.

Tillverkade i Malaysia med Hög Kvalitetskontroll

Fizzy Juice King Bar Shortfills är tillverkade i Malaysia och följer höga kvalitetsstandarder för att säkerställa att varje flaska uppfyller dina förväntningar. Produkten är också TPD-kompatibel och levereras i en återvinningsbar flaska med barnsäker kork och säkerhetsförsegling.

Sammanfattningsvis, om du söker en imponerande smakupplevelse och högkvalitativ vaping, är Fizzy Juice King Bar Shortfills ett utmärkt val. Utforska det breda sortimentet av smaker, anpassa din nikotinhalten och njut av en fantastisk upplevelse med minimal irritation i halsen. Fizzy Juice King Bar Shortfills är det perfekta valet för alla vejpare som letar efter variation och kvalitet i sina vaping-sessioner.

Tillgängliga smaker:

Blackcurrant Mango
Blue Razz Lemonade
Bull Ice
Cola Ice
Punch Ice
Pink Lemonade
Strawberry Ice
Strawberry Watermelon
Green Apple Skittles
Orange Skittles
Grape Skittles
Blueberry Ice
Blueberry Raspberry
Vimto Ice
Blackcurrant Lemonade
Green Apple Kiwi
Honey Mango
Mango Guava
Mr.Blue
Peach Mango
Raspberry Sherbet
Red Apple Ice
Watermelon Ice
Wildberries Ice
Pineapple Mango
Kush Mango
Apple Peach