Vaporesso GTX GO 80 (3000mAh, 5ml)

399 kr  

Vaporesso GTX GO 80 använder magnetiska GTX Pod 26 som gör det enkelt att byta pod och coil. Batteriet är på 3000mAh och kan snabbladdas med USB-C. GTX GO 80 kan användas med hela serien av GTX coils och påfyllning sker genom att skruva av toppen av podden.

Vaporesso

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Gtx Pod 2pcs
99 kr  
Vaporesso Gtx Coils
Vaporesso GTX Coils (5-pack)
Modell
169 kr  

Beskrivning

Vaporesso GTX GO 80 erbjuder användarvänlighet i sin renaste form med sin enknappsdesign, vilket gör den till den perfekta pod-enheten för vardagsbruk. Denna enhet kombinerar kraftfull prestanda med en imponerande uteffekt på upp till 80W och är utrustad med ett robust inbyggt 3000mAh-batteri. Detta batteri är utformat för att hålla för en hel dags användning på en enda laddning, och när det behöver laddas, gör USB-C-anslutningen processen snabb och smidig.
Med den medföljande GTX POD 26, som rymmer 5ml och är kompatibel med hela GTX-coilserien, anpassar sig GTX GO 80 enkelt för både mun-till-lunga (MTL) och direkt-lunga (DL) vaping. Tack vare dess anpassningsbara luftflöde kan du finjustera din vape-upplevelse för att uppnå exakt den rätt balans mellan luftighet och restriktivitet, såväl som att justera intensiteten i smaken efter eget tycke.

GTX POD 26 är särskilt utformad med en stark magnetisk bas för att säkerställa att podden sitter säkert fast i enheten, samtidigt som den gör det enkelt att byta coil. Toppfyllningsfunktionen bidrar till enkelheten genom att erbjuda en snabb och ren process för att fylla på e-vätska. Dessutom garanterar SSS läckagesäker teknologi att podden är helt skyddad mot läckage, vilket eliminerar bekymmer om spill och slöseri med e-vätska. Med dessa funktioner representerar Vaporesso GTX GO 80 en idealisk kombination av kraft, flexibilitet och bekvämlighet för vapers på alla nivåer.

Medföljer:

 • 1 × GTX GO 80 Battery
 • 1 × GTX POD 26
 • 1 × GTX 0,2Ω MESH Coil (45-60W)
 • 1 × USB-C Kabel
 • 1 × Manual

Egenskaper:

 • Mått: ∅26 × 133 mm
 • Kapacitet: 3000mAh
 • Volym: 5ml
 • Magnetiska Pods

Kompatibilitet med Coils och E-juicer för Vaporesso GTX GO 80

Vaporesso GTX GO 80 är anpassningsbar till en bred variation av e-juicer, inklusive både VG:PG 50:50 och e-juicer med högre VG-halt. Med GTX POD 26 är enheten kompatibel med Vaporesso GTX-coils, som är utrustade med trippelsilikonpackningar för förbättrad täthet.

 • För 50:50 e-juicer rekommenderas användning av 0,8Ω eller 1,2Ω GTX-coils (ej inkluderade).
 • För e-juicer med hög VG-halt är 0,2Ω (inkluderad), 0,3Ω, eller 0,6Ω GTX-coils lämpliga val.

Rekommenderade Wattinställningar:

 • 0,2Ω GTX Mesh Coil: 45 – 60W

Idealiska Användare för Vaporesso GTX GO 80

GTX GO 80 är perfekt för vapers som har viss erfarenhet men inte nödvändigtvis är experter, tack vare dess användarvänliga funktioner och minimalistiska design. Det är ett utmärkt alternativ för de som vill utforska Direct-Lung-vaping efter att ha börjat med MTL. Med ett brett utbud av coils och justerbart luftflöde tilltalar den även mer erfarna vapers som söker en flexibel pod-enhet.

Vanliga Frågor

Vilka E-juicer Passar med Vaporesso GTX GO 80?

Med den inkluderade 0,2Ω GTX-mesh-coilen är GTX GO 80 optimal för e-juicer med högre VG-halt, företrädesvis med ett VG:PG-förhållande omkring 60:40 eller 70:30. Den är även kompatibel med 50:50 VG:PG e-juicer när den används med 0,8Ω eller 1,2Ω GTX-coils (säljs separat).

Vad Är SSS-Teknik?

SSS, som står för “Seal comprehensively, Saturate properly, Store safely,” är en läckagesäker teknologi designad för att förhindra läckage av e-juice från podden och minska spill och kladd.

Laddningstid för Vaporesso GTX GO 80

GTX GO 80 kan fulladdas på omkring 90 minuter.

Skillnaden Mellan MTL och DL Vaping

MTL-vaping innebär att du först drar ångan till munnen innan den inhaleras till lungorna, medan DL-vaping innebär att ångan andas direkt in i lungorna.

Rengöring av GTX POD 26

Ja, podden kan rengöras genom att först ta bort den från enheten och tömma ut eventuell e-juice. Rengör sedan med varmt vatten och se till att den är helt torr före återanvändning. Anslutningarna kan även rengöras med bomull för att avlägsna damm.

Coilens Livslängd

Livslängden på en coil påverkas av faktorer som användningsintensitet, typ av e-juice, och inställda watt. Coils med låg resistans som används vid högre wattal tenderar att ha en kortare livslängd. Livslängden kan förlängas genom att:

 • Förprima coilen före användning.
 • Använda e-juicer med lämpligt VG:PG-förhållande.
 • Inte överskrida den rekommenderade wattinställningen.
 • Se till att tanken är välfylld för att undvika att coilen torkar ut.

Genom att följa dessa råd bör den inkluderade 0,2Ω-coilen hålla i åtminstone flera dagar innan det blir dags för ett byte.

Du kanske också gillar …