Uwell Caliburn A2 (15W, 520mAh, 2ml)

269 kr  

Uwell Caliburn A2 startar automatiskt när man tar ett bloss utan att man behöver trycka in knappen, men det går även bra att använda knappen om man föredrar det. Caliburn A2 använder utbytbara 2ml pods som har ett fönster för att kunna avläsa e-juice nivån, sitter fast med magneter och som enkelt fylls på från toppen genom att ta av munstycket. Batteriet på 520mAh har en LED som med olika färger indikerar batterinivån och laddas upp till 90% på bara 35min med USB-C.

Uwell

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör
Caliburn A2 Ak2 Pod
179 kr  

Beskrivning

Caliburn A2 är en del av den populära Caliburn-serien. Denna version har en ökad effekt men behåller den eleganta, slimmade designen och lättanvända funktioner som gör den till en perfekt enhet för nya användare.

Caliburn A2 har en enkel design med en knapp och använder sig av bypass-output – vilket innebär att den automatiskt väljer effekt beroende på batterikapaciteten. Detta tar bort gissningen från valet av wattal och betyder att du inte behöver krångla med inställningarna. Det fasta 520mAh-batteriet kan snabbt laddas med en USB-C-laddningskabel (säljs separat).

Du kan välja hur du använder din Caliburn A2 med valet av både manuella och automatiska bloss. Använd antingen knappen för att avfyra enheten eller andas in på munstycket för att aktivera den.

Caliburn A2 använder 0,9 Ω pods med fixerad coil som är lämpliga för mun-till-lunga (MTL). Caliburn A2 pods har också designats med ett speciellt format munstycke för att passa denna vaping-stil.

Poddarna  klickas enkelt in i enheten tack vare en magnetisk anslutning och en ren och enkel toppfyllningsdesign gör att du inte behöver ta bort podden för att fylla på. Ett praktiskt visningsfönster låter dig hålla koll på dina e-vätskenivåer för att förhindra att podden blir torr. Den fasta coildesignen av poddarna eliminerar också behovet av coilbyten, när coilen tar slut är det bara att byta ut hela podden.

Medföljer:

  • 1× Caliburn A2 Pod System
  • 2× UN2 Meshed-H 0,9Ω Pod
  • 1× Manual

Egenskaper:

  • Mått: 110,1 × 21,3 × 11,7 mm
  • Effekt: 15W
  • Kapacitet: 520mAh
  • Volym: 2ml
  • USB-C Laddning
  • Skyddsfunktioner

Rekommenderade e-vätskor

Caliburn A2-pods rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor.

Vem är Calibur A2 för?

Caliburn A2 är en perfekt enhet för nya användare som vill ha en krångelfri och enkel MTL-vape som kräver lite installation eller underhåll.

Vanliga frågor

Vilken e-vätska kan du använda med Uwell Caliburn A2?

Caliburn A2-poddarna fungerar bäst med e-vätskor med ett 50:50 VG:PG-förhållande.

Vad är By-pass?

Bypass-ström levererar hela batteriets kraft till coilen utan att modereras av chipset. Detta innebär att uteffekten blir högre när batteriet är fulladdat och lägre när batterinivån sjunker.

Kan jag ladda min Uwell Caliburn A2 över natten?

Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas.

Är Caliburn A2 en mun-till-lunga-enhet?

Ja. De högre motståndscoilen i Caliburn A2-poddsen gör den perfekt för mun-till-lunga-vaping.

Hur länge håller Caliburn A2-pods?

Nyckelelementet för hur länge en pod varar är coilen inuti poden. Coilens livslängd beror på ett antal faktorer som hur många bloss du tar på rad och hur länge du andas in.

Du kan dock maximera coilens livslängd genom att låta e-vätskan sjunka in innan den används för första gången, genom att använda e-vätska med rätt VG:PG-förhållande och genom att hålla podden påfylld. Med försiktighet bör poddarna hålla allt från några dagar till en vecka eller mer utan att behöva bytas ut.

Du kanske också gillar …