VooPoo Doric 60 (2500mAh, 4,5ml)

349 kr  

VooPoo Doric 60 är ett kompakt och enkelt kit som kan användas både för direkt-till-lunga med den inkluderade podden och de inkluderade coilsen, eller för mun-till-lunga om man köper till pod och coils för det ändamålet. Doric 60 avfyras antingen automatiskt genom att ta ett bloss i munstycket, eller manuellt genom att trycka på knappen. Podsen som hålls fast av magneter fylls enkelt på genom att lyftas upp och fylls därefter från botten. Den justerbara luftflödesringen gör att man kan fininställa luftflödet till den coil man använder.

VOOPOO

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Voopoo Pnp Pods
VooPoo PnP Pods (2-pack)
Modell
89 kr  
Voopoo PnP-VM Coils
VooPoo PnP-VM Coils 5-pack
Modell
229 kr  

Beskrivning

VooPoo Doric 60 pod vape kit är utformat för enkelhet och användarvänlighet, och erbjuder en perfekt start för de som är nya inom sub-ohm-ångning. Utrustad med ett kraftfullt inbyggt batteri på 2500mAh, stöder det längre sessioner, även vid sin högsta effekt på 60W. Detta kit inkluderar en VooPoo PnP-pod tillsammans med två kompatibla coils, vilket säkerställer en tillfredsställande DTL (Direct To Lung) upplevelse med någon av de tillhandahållna PnP-coilsen. För vejpare som vill utforska olika stilar erbjuder PnP-coilserien ett urval av alternativ, inklusive MTL (Mouth To Lung) varianter.

Att aktivera Doric 60 är enkelt; tryck antingen på knappen eller använd inhaleringsaktiveringen när den är påslagen. Denna dubbla funktionalitet möjliggör enkel drift, vilket levererar en omfattande DTL-ångproduktion. Kitet identifierar smart den insatta coilen och justerar automatiskt till den ideala effektinställningen för en problemfri upplevelse.

Att fylla på VooPoo PnP-poden är enkelt – vänd den helt enkelt om och ta bort silikonproppen för att fylla på. De inkluderade mesh-coilsen, tillgängliga i 0,3 Ohm och 0,2 Ohm motstånd, är konstruerade för att värma e-vätska mer effektivt och ge en överlägsen smak. Medan båda coilsen passar för e-vätskor med hög VG-halt, tillåter valet mellan dem anpassning av ångproduktionen. Dessutom möjliggör den justerbara luftflödesfunktionen finjustering av draget, vilket säkerställer en inhalationsstil som passar dig perfekt.

Utformat för både nybörjare och erfarna vejpare som söker enkel funktionalitet och mångsidighet, tillgodoser VooPoo Doric 60 ett brett utbud av ångpreferenser med sitt lättanvända gränssnitt, långvariga batteritid och den högkvalitativa smakproduktionen som är karakteristisk för PnP-coilserien.

Medföljer:

 • 1 × DORIC 60 Device
 • 1 × PnP Pod (4,5ml)
 • 1 × PnP-VM5 0,2Ω Coil (40-60W)
 • 1 × PnP-VM1 0,3Ω Coil (32-40W)
 • 1 × USB-C Kabel
 • 1 × Manual

Egenskaper VooPoo Doric 60:

 • Mått: ∅26,5 × 113,5 mm
 • Kapacitet: 2500mAh
 • Output: 5-60W
 • Volym: 4,5ml
 • Magnetiska Pods
 • Sub-Ohm Pod Kit
 • Dubbel aktivering: Knapp eller inhalering
 • 2ml pod-kapacitet
 • Mesh-coil-teknik för förbättrad smak

Vanliga frågor VooPoo Doric 60

Kompatibilitet med E-Juicer och Coils

Voopoo Doric 60 är kompatibel med ett brett utbud av Voopoo PnP-coils och stöder användningen av både e-juicer med hög VG-halt och balanserade VG:PG 50:50-blandningar.

 • För e-juicer med hög VG-halt: Välj 0,2Ω, 0,3Ω (inkluderade), 0,15Ω eller 0,6Ω PnP-coils (ej inkluderade).
 • För 50:50 e-juicer: Optimalt är att använda 0,6Ω, 0,8Ω eller 1,2Ω PnP-coils (ej inkluderade).

Målgrupp för Voopoo Doric 60

Doric 60 erbjuder en utmärkt lösning för användare som söker en mångsidig och användarvänlig enhet, perfekt för en rad olika vapingstilar, från nybörjare till erfarna vejpare.

Rekommenderade E-Juicer

Med de medföljande PnP-coilsen fungerar Doric 60 bäst med e-juicer med hög VG-halt för en rik ångproduktion. Den är även kompatibel med VG:PG 50:50 e-juicer och nikotinsalter när man använder coils med högre resistans, vilket erbjuder flexibilitet för användaren.

Laddningstid för Doric 60

Doric 60 är utformad för att vara fulladdad inom en timme, vilket säkerställer minimal väntetid och maximal effektivitet.

Säkerhet och Laddning Över Natt

Det rekommenderas inte att lämna litiumbatterier att laddas över natten utan uppsikt. Använd alltid en lämplig laddare och följ tillverkarens säkerhetsinstruktioner.

Rengöring av Voopoo PnP Pod

Ja, det är möjligt och rekommenderat att rengöra din PnP-pod. Ta bort podden och coilen, töm den på e-juice och rengör med ljummet vatten. Se till att den är helt torr innan återanvändning. Rengör även enhetens anslutningar noggrant med en bomullstuss för att undvika dammuppbyggnad.

Coilens Livslängd

Levnadslängden på en coil varierar beroende på flera faktorer som användningsmönster och val av e-juice. Lågresistanscoils som används vid högre effekt tenderar att ha en kortare livslängd.

För att förlänga coilens livslängd:

 • Primea coilen noggrant före användning.
 • Använd e-juicer med lämpliga VG:PG-förhållanden.
 • Överskrid inte det rekommenderade watttalet.
 • Fyll på tanken regelbundet för att undvika dry hits.

Genom att följa dessa steg bör dina coils hålla i flera dagar innan ett byte behövs.

Skillnaden Mellan MTL och DL Vaping

Mun-till-lunga (MTL) innebär att ångan först samlas i munnen innan den inhaleras till lungorna, medan direkt-till-lunga (DL) innebär en direkt inhalering till lungorna. Detta skapar olika ångupplevelser och är anpassat efter personliga preferenser.

 

Du kanske också gillar …