Publicerad den

Våra kunders favoritsmaker – shortfill edition

Favoritsmaker Shortfills

I förra blogginlägget gick vi igenom vilka märken på e-juicer som våra kunder rankade högst.

I detta inlägg ska vi kika på smaker som seglat upp i toppen hos våra kunder. Många smaker kommer såklart vara från de märkena vi gick igenom förra gången men det kommer även komma in några överraskningar.

De tio mest populära smakerna

  1. American Blend från LiQua. En riktigt storsäljare som aldrig tappar i popularitet. Klassisk Virginia tobak med smak av honung.
  2. Traditional Tobacco från LiQua. Även här en tobakssmak men som har en lite mer kryddig smak och doft av sandelträ.
  3. Berry Mix från LiQua. En bärig kompott bestående av jordgubbar, körsbär, druvor med ett litet inslag av citrusfrukter.
  4. Heisenberg & Pinkman från Vampire Vape. På fjärde platsen slänger vi in två e-juicer då dom är precis lika populära. För de som vill ha en kylande effekt är Heisenberg det givna valet medans Pinkman är för de som gärna avstår en isande effekt. Men båda e-juicerna är fruktiga i perfekt balans.
  5. Original Tobacco från Moreish Puff. Ytterligare en tobakssmak har hittat sin plats på listan. En mjuk och len version av tobak med fyllig smak.
  6. Double Apple Shisha från Nasty Juice. Föreställ dig att bita i ett rött äpple, sen biter du i ett grönt äpple, och där har du en perfekt mix i sann shisha ande. Det är vad du kan förvänta dig av double apple shisha.
  7. Slow Blow från Nasty Juice. En limelemonad mixad med ananas och en hint av cooling. En otroligt fräsch smak som har blivit många vejpares All Day Vape.
  8. Bull från Fizzy. Denna klassiska energidryck anses av många vara den bästa på marknaden. De flesta märken har en e-juice som ska efterlikna detta populära energidrycksmärke men ingen har hitintills lyckats lika bra som Fizzy.
  9. Very Cool från Naked. En riktigt kylig e-juice som namnet kanske avslöjar. Här hittar du även mixade bär som björnbär, hallon och blåbär. En otroligt välbalanserad e-juice som inte kommer göra någon bärfantast besviken.
  10. Kola från Fizzy. Coca Cola bör ju vara den mest populära läsken så självklart måste det finnas en e-juice version av denna kultförklarade dryck. Kola är faktiskt en ganska komplex smak, att få den välbalanserad med sådär lagom mycket kyleffekt är inte helt lätt. Men även här har Fizzy visat varför man är ett av världens största märke, den är fantastisk på alla sätt och ett måste att prova.

Där har vi de mest populära smakerna från alla kategorier. Smak är såklart väldigt subjektivt men här har du en stor chans att hitta din nya favoritjuice och det blir inte lika mycket att köpa grisen i säcken.

Ge dom en chans och kommentera gärna vad du tyckte.