Publicerad den

Våra kunders favoritmärken – shortfill edition

Favoritmarken Shortfills

Alla som börjat med e-cigaretter hittar ganska snabbt den där e-juicen som ligger dom varmt om hjärtat. Men ibland kan det vara kul att testa på en ny smak eller ett nytt märke. Dock så finns det en hel uppsjö med smaker och tillverkare där ute vilket gör det svårt att hitta rätt. Ibland har man tur och chansar på en smak som visar sig vara helt fantastisk, men lika ofta kan man få tag i en e-juice som kanske inte helt levde upp till förväntningarna och blir förpassad till nån hylla eller låda.

För att underlätta lite i sökandet efter den nya favvisjuicen tänkte vi spalta upp vilka märken som våra kunder uppskattar mest.

Våra fem mest populära tillverkare

LiQua

LiQua står som stadig etta på listan. Detta tack vare främst tre smaker, Traditional Tobacco, American Blend och Berry Mix.

Kan komma oväntat för många att två tobakssmaker är på förstaplatsen då det generellt är mer populärt med fruktiga e-juicer. Men för de som har tobakssmaker som sin All Day Vape är nog mer än bekanta med LiQuas tobaksblandningar.

Dessa smaker har funnit i mer än 10 år och är fortfarande enormt populära världen över.

Så detta är en klockren rekommendation om tobakssmak är din flavour of choice!

Du hittar allt från Liqua här

Vampire Vape

Att Vampire Vape seglar upp som tvåa på listan när vi endast har två av deras smaker i lager kan tyckas märkligt. Att det är märkligt tycker man bara tills man får chansen att prova dessa fantastiska skapelser.

Dessa smaker, Heisenberg och Pinkman, var bara menade som en limited edition för en vapemässa i England, men Flavour Warehouse (företaget bakom Vampire Vape) insåg snabbt att dessa e-juicer måste ut i produktion. Sagt och gjort så gjorde dom minst sagt succé världen över och många äro märkena som gjort sin egen version av dom men inte riktigt lyckats nå upp till deras nivå.

Heisenberg och Pinkman finns även som 30ml koncentrat för den som vill blanda sin egen e-juice.

Du hittar allt från Vampire Vape här

Nasty Juice

På tredje plats hittar vi inga mindre än Nasty Juice. Ett märke från Malaysia som med sin briljanta marknadsföring och inte minst fantastiska smaker har vunnit många vejpares gunst världen över.

Deras klassiska linje kommer som lemonad med fruktsmaker och en touch av cooling.

Nasty Juice har precis släppt en ny linje med e-juicer som heter Mod Mate, där finns tio helt nya smaker att gotta ner sig i.

Du hittar allt från Nasty Juice här

Fizzy

Direkt efter Nasty hittar vi på fjärdeplatsen ytterligare en Malaysisk e-juice, Fizzy.

Fizzy har en serie med fruktiga juicer som funnits på marknaden under flera år men som ändå fortfarande håller sig kvar i toppen. Här kan du precis som med Nasty’s juicer räkna med en touch av cooling, vilket har blivit lite av ett signum för e-juicer från Malaysia.

Fizzy har fortfarande bara en linje av e-juicer som dom säljer men efter man provat någon av deras smaker så förstår man varför, finns helt enkelt ingen anledning att producera nya smaker när de befintliga är gudomligt goda.

Du hittar allt från Fizzy här

Dinner Lady

Dinner Lady är ett företag baserat i Storbritanien som tog världen med storm med sin otroligt populära smak Lemon Tart. Efter den succéartade starten har Dinner Lady fortsatt producera högkvalitativa vätskor som får vejparna att komma tillbaka för mer.

Dinner Lady har ett brett produktutbud med flera olika linjer av smaker och dom fortsätter producera innovativa smaker så vi ser med spänning fram emot vad dom kommer släppa i framtiden.

Du hittar allt från Dinner Lady här