Publicerad den

Yeti Ice Cold Shortfills

Yeti Ice Cold

Många av våra kunder verkar inte kunna få nog av iskalla e-juicer, så då får vi ju ta in den kallaste av dom alla, Yeti!

Vilka är Yeti?

Yeti är en tillverkare av e-juice baserad i Storbritannien och är mest kända för sina iskalla fruktsmaker. Smaker som har varit en riktig konsumentfavorit i vapingvärlden sedan starten, och varumärket Yeti har verkligen ägt detta utrymme på marknaden.

Med en extremt sällsynt meritlista av tillväxt på en starkt mättad detaljhandelsmarknad i över 6 år, dominerar Yetis sortiment den brittiska marknaden med över 85 % butikstäckning inom vapeshoppar inklusive några av de största butikskedjorna.

Utöver sin täckning i Storbritannien har varumärket också ett robust nätverk av globala partners som säljer i över 20 länder!

Stor variation på smaker

Yeti Ice Cold har något för alla med sina hela 23 olika smakblandningar. Här finns både rena fruktsmaker men också blandningar av frukter som man oftast inte hittar någon annanstans. Så om mentol är ett måste för att du ska få den bästa vapingupplevelsen så får du absolut inte missa Yeti.

Då där är för många e-juicer att lista här så tar vi istället ut ett urval av smaker som vi tycker är helt enkelt fantastiska.

Är du sugen på att kolla in hela utbudet från Yeti Ice Cold? Tryck då HÄR så kommer du dit snabbare än en snögubbe smälter i solen.

VG/PG förhållandet ligger på 70/30 och flaskorna är på 120ml men endast fyllda till 100ml så där finns plats för två stycken nicshots.