Publicerad den

Pod Salt Nikotinjuicer

Pod Salt Nikotinjuicer

Vi fyller på ständigt med nya e-juicer med nikotinsalt och denna gången är det ingen mindre än Pod Salt som hamnat i lagerhyllorna. Här hittar du en stor variation av e-juicer med massa spännande smaker.

Vilka är Pod Salt?

Pod Salt är en brittisk tillverkare av e-juice som är helt dedikerad till nikotinsalt. Dom har på kort tid tagit sig in i vapingvärldens finrum med sina fantastisk goda smaker, många variationer och stort utbud. Pod Salt har vunnit väldigt många priser för flertalet av sina blandningar.

Pod Salts premium nikotinsaltformel absorberas snabbare, håller längre och ger en högre nivå av tillfredsställelse än traditionell e-juice. Från de autentiska Core smakerna till deras Fusionsblandningar, är dom fast beslutna att hjälpa fler rökare att byta från tobak genom att tillhandahålla det bästa möjliga alternativet.

Pod Salts avancerade Nikotinsaltformel är designad för att ge en exceptionellt mjuk vaping-upplevelse med höga nikotinstyrkor. Salicylat, som finns naturligt i tobaksblad, sänker nikotinets pH, minskar irritation i halsen och ger en förbättrad nikotintillförsel. Formeln är konstruerad för låg ångproduktion, vilket gör att man kan använda sin e-cigarett diskret.

Två olika linjer

Deras prisbelönta e-juicer är tillverkade i Storbritannien och ger den mjukaste och mest uppfriskande upplevelsen som träffar helt perfekt varje gång. Dom har två olika linjer av e-juicer där den ena heter Core och här hittar du vanliga traditionella smaksättningar från rena frukter till mixade och tobak. Några exempel på populära smaker från Coreserien:

Deras andra linje kallas Fusion och är ett projekt där dom har gått ihop med några av de största märkena i världen och blandat deras smaker med pod salts egna. Resultatet är helt fantastiska e-juicer som snabbt blivit favoriter hos många användare där ute. Några exempel på smakerna från Fusionserien:

Alla nikotinsalter från Pod Salt har en styrka på 14mg, säljs i 10ml flaskor och har alla licenser och registreringar som behövs för att få säljas i Sverige.

Vill du kika på hela utbudet från Pod Salt så hittar du det här