SMOK SCAR-18 med TFV9 Tank (230W, 2ml)

SMOK SCAR-18 kit har en mod som är vattentät med IP67 klassning i ett förzinkat chassi med läderdetaljer som ger stöttålighet och drivs av 2st 18650 batterier (ingår ej) med en max effekt på 230W. Chipsetet IQ-X levererar stabil ström och utmärkt effektivitet i watt-läge eller med precis temperaturkontroll som tillåter justering av TCR (temperature sufficient of resistance) värdet på tråden för att anpassa smaken.

Tanken till kittet är en TFV9 med 2ml volym och som har en påfyllningsmekanism där man först drar locket uppåt för att sedan vrida på det för att öppna den, vilket gör den barnsäker och dessutom förhindrar att den öppnar sig av misstag. Tanken kan bli 6,5ml genom att köpa till ett utbytesglas och en förlängningsadapter.

SMOK

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Smok Tfv9 Glass Adapter
19 kr  
Smok Tfv9 Bulb Glass
59 kr  
Smok Tfv9 Meshed Coil
229 kr  
199 kr  
249 kr  
18650 INR-batteri
Batteri
89 kr99 kr  
TIPS: med en extra uppsättning batterier och en extern laddare så slipper man vänta på laddning och kan alltid ha sin vape redo!

Beskrivning

Smok Scar 18 är en kraftfull enhet med ett enormt effektområde på 1-230 watt. Scar 18 kommer med ett IQ-X-chipset som ger 4 olika lägen som kan användas för att anpassa din vape efter dina önskemål. Detta inkluderar temperaturkontroll som kan användas för att ge en konsekvent smakupplevelse och gör även att dina coils håller längre.

Smok Scar 18 drivs av två 18650-batterier som ger den batterikapacitet du behöver för en kraftfull enhet. Tack vare att den drivs av externa batterier kan du alltid ha ett par fulladdade batterier redo så du aldrig behöver stå utan. Batterierna kan laddas med en extern laddare som Intellicharger I4 eller genom att använda den inbyggda USB-porten. (Vi rekommenderar alltid att man använder en extern laddare.)

Klassad IP67 vattentät, Scar 18 tål nedsänkning i vatten på 15-30 cm i upp till 30 minuter. Den är också dammtät och stötsäker för att skydda mot hård användning och oavsiktliga fall.

Den medföljande TFV9 EU-tanken kommer med ett barnsäkert lås och är också utformad för att förhindra oavsiktlig öppning av tanklocket, vilket förhindrar spill av e-vätskor när den bärs runt. Ett guldpläterat stift ökar gnidmotståndet och förbättrar den elektriska ledningsförmågan. Mesh-coilsen med lågt motstånd i TFV9-tanken i kombination med en central luftflödesöppning gör den till en perfekt passform för kraften från Scar 18-moden. Den generösa toppfyllningsöppningen gör det enkelt att fylla tanken.

Medföljer:

 • 1× SCAR-18 Mod
 • 1× TFV9 Tank
 • 1× V9 Meshed 0,15Ω Coil (förinstallerad)
 • 1× V9 Meshed 0,15Ω Coil
 • 1× Extra Glas
 • 1× USB Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper Mod:

 • Mått: 54 x 88 x 30,6mm
 • Watt: 1-230W
 • Motstånd: 0,1-2,5Ω (VW) / 0,05-2,0Ω (TC)
 • Temperaturomfång TC: 100°C – 315°C
 • IQ-X Chipset
 • Stöttålig och IP67 Vattentät
 • Olika skyddsfunktioner
 • Drivs av 2x 18650 batteri (ingår ej)

Egenskaper Förångare:

 • Volym: 2ml
 • Mått: ∅25,5mm x 50mm
 • Toppfyllning med barnsäker Lift & Twist design
 • Justerbart bottenluftflöde

Vem är SMOK Scar 18 till?

Scar 18 Kit är lämpligt för erfarna användare som är vana vid vaping med hög watt och kan få ut det mesta av de avancerade lägen som finns tillgängliga.

Kompabilitet

Den medföljande TFV9-tanken fungerar med Smok V9-coils och Smok V8 Baby-coils. Tanken är kompatibel med de flesta 510 mods, men vi rekommenderar en mod med hög wattkapacitet för att njuta av tanken till sin fulla kapacitet.

Smok Scar 18-moden kommer att fungera med alla tankar som har en 510-koppling, men kommer att behöva en tank med ett brett luftflöde och lågmotståndscoils för att användas vid högre watt.

Vanliga frågor

Vad är temperaturkontrollläge?

I VW-läge kan coilens motstånd ändras när coilen värms upp. I temperaturkontrollläge ställer du in resistansen på din coil. Modden använder sedan temperaturen på coilen för att upptäcka eventuella förändringar i motstånd och justerar effektgenomströmningen för att bibehålla motståndet och coilen. Detta leder till en mer konsekvent smakprofil och kan även förlänga livslängden på coilen du använder.

Kan denna mod användas med MTL tankar?

Det breda wattintervallet innebär att den här modden potentiellt kan användas med en MTL-tank i den lägre delen av sitt wattområde. Men för att njuta av dess fulla kapacitet rekommenderar vi att den paras ihop med en DL-tank som är kompatibel med lågresistanscoils.

Hur länge håller coilsen?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar och vilken effekt du använder din coil på. Coils med låg resistans används vid högre watt och håller inte lika länge som högresistanscoilsr.

Du kan förlänga coilens livslängd genom att grunda coilen före användning, genom att inte överskrida den rekommenderade effekten och genom att fylla på din tank så att coilen aldrig torkar ut. Med försiktighet kan Smok V9-coils hålla allt från några dagar till en vecka.

Du kanske också gillar …