VooPoo Argus P1 (20W, 800mAh, 2ml)

499 kr  

VooPoo Argus P1 vape kit är en kompakt lösning designad för enkel användning. Drivs av ett inbyggt 800mAh batteri, levererar detta kit en maximal effekt på 20W, vilket är idealiskt för MTL (Mouth To Lung) vejping. Tack vare USB-C snabbladdning når det full laddning på bara 18 minuter, vilket innebär att du kan tillbringa mer tid med att vejpa. Argus P1 levereras komplett med två påfyllningsbara pods som har inbyggda mesh coils för att hjälpa dig komma igång snabbt och smidigt.

VOOPOO

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Argus P1 Pod
VooPoo Argus Pods (3-pack)
Modell
149 kr  

Beskrivning

VooPoo Argus P1 är en idealisk vape-enhet för dig som vill ha en enkel och effektiv vejping-upplevelse. Tack vare dess inhale-aktivering behöver du bara ta ett bloss på munstycket för att vejpa, och Argus P1 skapar automatiskt en diskret mängd ånga för en MTL (Mouth To Lung) upplevelse. Denna inhaleringsstil efterliknar känslan av en traditionell cigarett, vilket gör den perfekt för dig som precis har börjat med vejping.

Kitet är utrustat med GENE.AI 1.2-chipet som automatiskt anpassar din uteffekt baserat på styrkan i ditt bloss. På sidan av enheten finns också en justerbar luftflödeskontroll som gör det möjligt att växla mellan en tajtare eller lösare dragning.

Argus pods har en kapacitet på upp till 2 ml e-vätska och kan enkelt fyllas på från sidan. Tack vare poddarnas inbyggda coils behöver du inte oroa dig för röriga coil-byten; det enda du behöver göra är att byta ut podden. En av poddarna innehåller en 0,7 Ohm coil, medan den andra har en 1,2 Ohm-version som skapar lite mindre ånga; båda har en mesh-design för förbättrad smak. Vi rekommenderar en e-vätska med 50% PG eller högre PG-alternativ för bästa resultat.

Medföljer:

 • 1 × VooPoo Argus P1
 • 1 × 0.7 Ohm VooPoo Argus Pod
 • 1 × 1.2 Ohm VooPoo Argus Pod
 • 1 × USB-C Kabel
 • 1 × Manual

Egenskaper:

 • Mått: 75×50×20 mm
 • Kapacitet: 800mAh
 • Output: 5-20W
 • Volym: 2ml
 • Avancerat chip

 

PD snabbladdning för effektivitet

VooPoo Argus P1 är utrustad med PD-snabbladdning, vilket reducerar laddningstiden dramatiskt. På bara 18 minuter laddas batteriet från 0 till 100%. Detta har testats i laboratorium, där data visar att enheten med 1,2Ω coilen ger upp till 2 timmars vejping efter endast 5 minuters laddning!

Gene. AI 1.2 Chip för smart anpassning

VooPoo’s innovativa Gene.AI 1.2 Chip anpassar automatiskt uteffekten genom att känna av varje bloss. Det justerar effekten baserat på ditt drag för att spara energi och förlänga batteriets livslängd.

Transparens och justerbarhet

Argus P1 förenar teknik och design genom att visa enhetens inre delar genom den transparenta sidan. Med enkel luftflödesjustering på sidan kan du växla mellan tät och löst luftflöde, vilket ytterligare förbättrar din vejping-upplevelse.

Valmöjligheter med Argus P1 Pod

Argus P1 Pod-kitet kan använda både en integrerad coil pod-design, med val mellan 0,7Ω eller 1,2Ω inbyggda coils, eller VooPoo’s utbytbara ITO-coils i en tom Argus podpatron. VooPoo’s ITO coil-teknologi levererar en enastående MTL och RDTL smak- och aromupplevelse.

Sidofyllning och läcksäkert system

Argus poddarna fylls enkelt på via sidan med en integrerad gummipropp. Poddarna har också en precisionstillverkad 4-håls luftintagsdesign, vilket utökar luftflödet och säkerställer en jämn smak vid varje drag.

Vanliga frågor VooPoo Argus P1

För Vilka Passar VooPoo Argus P1?

Argus P1 är lämplig för vejpare på alla erfarenhetsnivåer som söker en iögonfallande och lättanvänd MTL pod-enhet. Funktioner som är vänliga för nybörjare, som fasta coils i pods, inhale-aktivering och automatiska effektinställningar, gör den särskilt lämplig för nya vejpare som en startkit.

Vilken e-juice kan du använda med VooPoo Argus P1-enheten?

 • Argus P1 rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor och nikotinsalter.

Är VooPoo Argus P1 en Mouth-to-Lung-enhet?

 • Ja. De högre resistanscoilsen i Argus P1-pods gör den perfekt för Mouth-to-Lung vejping. Se vår blogg angående MTL vs DL för mer information.

Hur länge håller VooPoo Argus P1-pods?

 • Hur länge en pod varar beror på coilen i podden. Detta påverkas av hur ofta och hur länge du inhalerar.
 • Du kan maximera coilens livslängd genom att låta e-juicen sugas in innan första användningen, använda e-juice med korrekt VG:PG-förhållande och hålla podden väl påfylld. Med omsorg bör poddarna hålla flera dagar innan de behöver bytas ut.

Kan jag ladda min VooPoo Argus P1 över natten?

 • Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas.

Du kanske också gillar …