Uwell Caliburn A3 (13W, 520mAh, 2ml)

299 kr  

Uwell Caliburn A3 startar automatiskt när man tar ett bloss utan att man behöver trycka in knappen, men det går även bra att använda knappen om man föredrar det. Caliburn A3 använder utbytbara 2ml pods som har ett fönster för att kunna avläsa e-juice nivån, sitter fast med magneter och som enkelt fylls på från toppen genom att ta av munstycket. Batteriet på 520mAh har en LED som med olika färger indikerar batterinivån och laddas upp till 90% på bara 15min med USB-C.

Uwell

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör
Uwell Caliburn A3 Pods
199 kr  

Beskrivning

Uwell Caliburn A3 pod-kitet är perfekt för vejpare som söker en enhet som är enkel att använda. Det har ett inbyggt 520mAh batteri, som kan leverera upp till 13W effekt och eliminerar behovet av att köpa extra batterier. I förpackningen hittar du även två 1,0 Ohm pods med en kapacitet på 2 ml, perfekta för att leverera en autentisk MTL (Mun Till Lunga)-inhalering. Tack vare att det är utrustat med både teknologi för inhaleringsaktivering och en standard avfyrningsknapp, har du möjlighet att välja hur din vape fungerar. Allt du behöver göra är att inhalera från munstycket på din Caliburn A3 för att aktivera den. Du kan dock även trycka på knappen om du föredrar ett mer traditionellt sätt att vejpa. När den är aktiverad producerar den en MTL-inhalering med en diskret mängd ånga som efterliknar känslan av en cigarett.

Det har också gjorts mycket enkelt att fylla på din kit. Genom att bara ta bort munstycket från Caliburn A3 podden avslöjas påfyllningsporten, vilket gör att du kan tillsätta den e-juice du föredrar. Även om du kan använda vilken e-vätska som helst med detta vape-kit, rekommenderar vi att du parar ihop det med antingen en 50/50 eller en e-vätska med hög PG-halt för bästa resultat.

Medföljer:

 • 1× Caliburn A3 Device
 • 2×  Meshed 1,0Ω Pod
 • 1× Manual

Egenskaper Uwell Calibur A3:

 • Mått: 110 × 21 × 12 mm
 • Effekt: 13W
 • Kapacitet: 520mAh
 • Volym: 2ml
 • USB-C Laddning
 • Skyddsfunktioner
 • Inhaleringsaktivering
 • 2 ml Påfyllningsbara Pods
 • Inbyggda coils

Vanliga Frågor om Uwell Calibur A3

Vilken E-juice är Lämplig för Uwell Caliburn A3?

E-vätskor med ett VG:PG-förhållande på 50:50 är mest lämpliga för Caliburn A3, för att säkerställa bästa möjliga vapingupplevelse.

Vad innebär Bypass?

Bypass-funktionen möjliggör direkt kraftöverföring från batteriet till coilen, vilket resulterar i en varierande uteffekt beroende på batteriets laddningsnivå – högre vid full laddning och lägre vid minskad batterikapacitet.

Är det Säkert att Ladda Caliburn A3 Över Natten?

Det rekommenderas inte att lämna litiumbatterier att ladda över natten utan övervakning, för att undvika potentiella risker.

Är Caliburn A3 en MTL-Enhet?

Ja, med dess högre motståndscoils är Caliburn A3 utformad för att erbjuda en utmärkt mun-till-lunga-vaping.

Hur Lång Livslängd Har Caliburn A3-poddar?

Livslängden på en Caliburn A3-pod beror på användningen och coilen inuti. Genom att följa några enkla tips som att prima coilen innan användning, använda lämplig e-juice och hålla podden väl påfylld, kan du förlänga dess livslängd från några dagar till över en vecka.

Du kanske också gillar …