SMOK Nfix Kit (700mAh, 25W, 2ml)

299 kr  

Nfix är ett minimalistiskt, lättviktigt, ergonomiskt och kompakt kit med display och ställbar effekt. Podsen på 2ml tillsammans med batteriets 700mAh kapacitet ger en vape som varar länge innan den behöver fyllas eller laddas.

SMOK

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Smok Nfix Pods
139 kr  

Beskrivning

SMOK Nfix Kit drivs av ett 700mAh batteri, som levererar 1-25 watt effekt. Tillsammans med en 0,8 Ω resistans dubbel coil producerar enheten en mindre mängd ånga vilket gör den idealisk för diskret vaping, medan ett tvåvägs vertikalt luftflöde i podden säkerställer förbättrad smak. Justerbar watt gör att du kan justera effektinställningarna. Med en vikt på bara 13 gram och med ett djup på bara 13 mm är detta en lätt och fickvänlig allt-i-ett vape-enhet.

De medföljande Nfix-poddarna kommer med fasta coils, vilket gör dem idealiska för användare som föredrar att undvika krångliga coilbyten.

Medföljer:

 • 1× Nfix Mod
 • 2× Nfix DC 0,8Ω MTL Pods
 • 1× USB-C Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper SMOK Nfix Kit:

 • Mått: 110,5 × 21.5 × 13mm
 • Effekt: 1-25W
 • Kapacitet: 700mAh
 • Volym: 2ml
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner

Kompatibilitet

SMOK Nfix stöder användningen av Nfix-pods, vilket säkerställer enkel och smidig användning.

Målgrupp

SMOK Nfix är perfekt för personer som söker en lätt och kompakt enhet för MTL-vejping. Dess diskreta design gör den idealisk för såväl nybörjare som erfarna vejpare som prioriterar diskretion och användarvänlighet.

Coils

 • DC MTL 0,8 Ω Coil: Denna coil är optimerad för användning mellan 15 och 25 watt, och är utformad för att leverera en tillfredsställande MTL-upplevelse med fokus på smakåtergivning.
 • Mesh 0,8Ω Coil (ej inkluderad): För bästa prestanda, använd denna coil vid 10 till 15 watt. Den är avsedd för att ge en jämn och rik ångproduktion med förbättrad smakintensitet.

Denna uppgraderade beskrivning ger en tydlig och koncis översikt av SMOK Nfix och dess egenskaper, vilket framhäver dess användarvänlighet och mångsidighet för olika typer av vejpare.

Vanliga Frågor om Smok Nfix

Justering av Watt

Hur justerar jag effekten? För att justera wattstyrkan på din Smok Nfix, tryck på kontrollknappen tre gånger för att aktivera justeringsläget. Därefter, tryck på knappen ytterligare för att bläddra genom de olika effektnivåerna.

E-vätskor

Vilka e-vätskor rekommenderas? Smok Nfix är optimerad för att användas med en mängd olika e-vätskor, men den presterar bäst med de som har ett VG:PG-förhållande på cirka 50:50, vilket erbjuder en balanserad ångproduktion och smakupplevelse.

Podens Livslängd

Hur länge håller Nfix-pods? Livslängden på en Nfix-pod beror huvudsakligen på coilens användning, som i sin tur påverkas av faktorer som effektinställning, antal bloss, och inhalationens längd. För att förlänga coilens livslängd, rekommenderas det att du låter e-vätskan absorberas i cirka 15 minuter innan första användningen och att du regelbundet fyller på podden för att undvika att den torkar ut.

Batteriets Livslängd

Hur länge håller batteriet? Med ett 700 mAh-batteri kan de flesta användare förvänta sig flera timmars oavbruten användning, beroende på användningsintensitet och inställd effekt.

Över Natten-Laddning

Är det säkert att ladda Smok Nfix över natten? Det rekommenderas inte att lämna litiumbatterier att ladda över natten utan uppsikt på grund av säkerhetsrisker. Det är bäst att ladda enheten under tillsyn för att undvika eventuella problem.