SMOK Nord 2 Kit (1500mAh, 4,5ml)

399 kr  

SMOK Nord 2 Kit har fått en del uppgraderingar från sin föregångare och har nu ett batteri med större kapacitet på 1500mAh, variabel watt och en 0,69″ OLED-skärm där man enkelt läser av t.ex inställd watt och batterinivå. Kittet levereras med två olika pods, en för RPM-coils och en för Nord-coils, vilket medför att det finns ett brett utbud av coils att välja mellan till Nord 2.

SMOK
Nollställ
Välj tillbehör:
SMOK Nord 2 Pods (3-pack)
Modell
79 kr  
SMOK Nord Coils (5-pack)
Modell
159 kr179 kr  
SMOK RPM Coils (5-pack)
Modell
199 kr  
29 kr  

Beskrivning

En del av den populära Smok Nord-serien, den fickvänliga Smok Nord 2 kombinerar den klassiska designen i pod-stil med ett munstycke som har en “läppkurva” som passar dina läppars konturer.

Medan vissa podsystem kommer med automatisk start, drivs Smok Nord 2 med ett knappsystem. Tryck bara på knappen fem gånger för att slå på den och håll inne knappen för att ta ett bloss. Knappfunktionen är praktisk för användare som gillar att stänga av sin enhet när den inte används.

Nord 2 kommer med 1500mAh batterikapacitet. Det är 400 mAh extra över originalet, så att du kan använda enheten längre mellan laddningarna. Samtidigt innebär snabbladdningsfunktionaliteten att din Nord 2 kommer att nå full effekt snabbare.

Nord 2 kommer med en effekt från 1 till 40 watt och kan användas med en rad olika coils. Detta betyder att det är en mångsidig enhet som kan användas för MTL och DL.

Kittet innehåller två poddar. RPM-podden kommer med en 0,4Ω mesh-coil förinstallerad. Meshdesignen maximerar coilens yta och används bäst med e-vätskor som har hög VG och är det bästa alternativet för en direkt-till-lunga. Nord Pod kommer med en 0,8Ω förinstallerad coil och är bäst för en mun-till-lunga. Poddarna kommer med ett push-and-plug-system för att säkerställa att installationen av coilsen går snabbt och enkelt.

Medföljer:

 • 1× Nord 2 Mod
 • 1× Nord 2 RPM Pod med RPM Mesh 0,4Ω DTL Coil förinstallerad (4,5ml)
 • 1× Nord 2 nord Pod med nord DC 0,8Ω MTL Coil förinstallerad (4,5ml)
 • 1× USB-Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper:

 • Variabel Watt: 1W-40W
 • Batteri: 1500mAh
 • Volym: 4,5ml
 • Mått: 95*30,5*20 mm
 • Vikt: 79g
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner

Kompatibla coils och e-vätska

Smok Nord 2 kan användas med både hög VG och 50:50 e-vätskor.

Nord 2 fungerar med Nord 2 RPM-pods (som fungerar med RPM-coils) samt Nord 2 Nord pods (som fungerar med Nord coils).

För 50:50 e-vätska, använd:

– RPM pod med RPM 0,3Ω, 0,8Ω,1,0Ω eller 1,2Ω coils (ingår ej)
– Nord pod med 0,8Ω (ingår), 0,6Ω, 1,4Ω och 1,8Ω coils (ingår ej)

För e-vätska med hög VG, använd:

– RPM-pod med 0,4Ω RPM-coil (ingår) eller 0,6Ω-coil (ingår ej)
– Nord pod med 0,6Ω coil (ingår ej)

Vem är SMOK NORD 2 för?

Denna enhet är idealisk för medel- till erfarna användare som föredrar kompakta enheter. Detta är ett mångsidigt podsystem som passar både MTL- och DL.

Rekommenderad watt

Nord 0,8Ω: Bäst vid 16 W
RPM 0,4Ω: Bäst vid 25 W

Vanliga frågor

Hur länge håller poddarna?

Eftersom Smok Nord 2 Pods är separerade från Nord-coilsen behöver de inte bytas ut regelbundet och kan hålla många månader.

Hur länge håller coilsen?

Coilens livslängd beror på många faktorer som hur många bloss du tar i rad, hur stora bloss du tar och vilken effekt du använder. Det betyder att coils kan hålla allt från några dagar till flera veckor. För att maximera livslängden på din coil, förbered alltid din coil innan du använder den, ha alltid podden påfylld med e-juice och se till att du använder rätt effekt.

Hur länge håller batteriet?

Smok Nord 2 kommer med ett 1500mAh-batteri, vilket är betydligt större än det 1100mAh-batteri som originalet Smok Nord hade. Som alltid beror batteritiden på vilken watt du använder – vid lägre watt-tal håller batteriet längre. Som sagt, batteriet bör ge de flesta användare minst en dags användning.

Vilka e-vätskor kan jag använda med den här enheten?

Smok Nord 2 är en mångsidig enhet som kan använda olika e-vätskor beroende på vilken coil som används. Använd coils med högre motstånd, såsom den ursprungliga 1,4Ω MTL-coilen, för nikotinsalter och 10 ml e-vätskor med ett VG:PG-förhållande på cirka 50:50, och använd lågresistans 0,4Ω mesh-coils för e-vätskor med ett VG:PG-förhållande på cirka 70:30.

Hur ändrar jag wattinställningarna på Nord 2?

Tryck på strömknappen 3 gånger för att aktivera wattinställningen. Wattvärdet börjar blinka. Tryck sedan på avfyrningsknappen för att ändra effektnivån.