Uwell Caliburn G2 (18W, 750mAh, 2ml)

379 kr  

Uwell Caliburn G2 är ett litet och kompakt podsystem som är enkelt att använda utan några inställningar. Caliburn G2 har en autodraw funktion vilket innebär att den startar såfort du tar ett bloss, det går såklart även bra att använda sig av knappen. Poddarna har en volym på 2ml och till skillnad från sitt syskon Caliburn A2 så kan man byta själva coilen i podden. Det inbyggda batteriet har en kapacitet på 750mAh och laddning sker via USB-C.

Uwell

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör
Uwell Caliburn G2 Coils
Uwell Caliburn G/G2 Coils (4-pack)
Modell
149 kr  
Uwell Caliburn G2 Pods
89 kr  

Beskrivning

Uwell Caliburn G2 representerar den senaste innovationen inom den extremt populära Caliburn-serien, och sätter en ny standard för användarupplevelse och prestanda.
Denna enhet kombinerar elegans med funktionalitet genom sin slanka och lättviktsdesign, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för vapers på språng. Utrustad med en robust automatisk utgång på 18W och den banbrytande PRO-FOCS smaktestningsteknologin, erbjuder Caliburn G2 en oöverträffad renhet i smak och en exceptionellt tillfredsställande ångupplevelse. En av de mest framträdande egenskaperna hos Caliburn G2 är dess innovativa haptiska feedbackfunktion, som håller dig informerad om enhetens status och förstärker interaktionen. Dessutom tillåter det justerbara luftflödeshjulet en hög grad av anpassning, så att du kan finjustera din vapingupplevelse för optimal tillfredsställelse.
Användarvänligheten höjs ytterligare genom enhetens autodraw-funktion, som aktiverar ångproduktionen med ett enkelt bloss, samt alternativet att använda en manuell avfyrningsknapp. Att byta coil i Caliburn G2-podden är smidigt tack vare dess push-fit-design, och påfyllningssystemet från toppen minimerar spill och besvär. Ett transparent “fönster” på enheten låter dig ständigt övervaka e-juicens nivå, vilket eliminerar risken för dryhits.
Med sitt imponerande yttre, framkantsteknologi, och användarcentrerade funktioner är Uwell Caliburn G2 en ojämförlig enhet för både nykomlingar och veteraner inom vaping. Ge dig själv möjligheten att lyfta din vaping till en helt ny nivå med Caliburn G2 – en enhet som verkligen levererar på alla plan.

Medföljer:

1 x Caliburn G2
1 x UN2 Meshed-H 0,8ohm coil
1 x UN2 Meshed-H 1,2ohm coil
1 x Caliburn G2 Pod
1 x USB c laddkabel
1 x Användarmanual

Egenskaper Uwell Caliburn G2:

Mått: 110,5 x 22,5 x 13 mm
Vikt: 36g
Material: Aluminiumlegering/PA
Batteri: 750mAh
Uteffekt: 18W
Kapselkapacitet: 2ml

Vanliga Frågor om Uwell Caliburn G2

Vilka typer av e-vätskor rekommenderas för Caliburn G2?

Caliburn G2 är optimerad för att användas med e-juicer som har en VG:PG-balans på 50:50, inklusive nikotinsalter, för att säkerställa en jämn och tillfredsställande upplevelse.

Är det säkert att ladda Caliburn G2 över natten?

För säkerhets skull rekommenderas det att inte lämna litiumbatterier på laddning utan tillsyn. Detta för att minimera riskerna med överladdning.

Är Caliburn G2 designad för mun-till-lunga (MTL)?

Ja, Caliburn G2 är utformad för MTL, med coils som har högre motstånd vilket ger en mer restriktiv dragning som liknar känslan av att röka en traditionell cigarett.

Hur rengör jag Caliburn G2-podden?

För att rengöra din Caliburn G2-pod, följ dessa steg:

  1. Koppla bort podden från enheten och ta bort coilen.
  2. Töm ut eventuell återstående e-juice.
  3. Skölj podden noggrant med varmt (ej kokande) vatten.
  4. Torka podden fullständigt innan återanvändning. Anslutningspunkterna kan rengöras varsamt med bomull för att avlägsna damm.

Hur länge håller en coil?

Livslängden på en coil kan variera beroende på användningsvanor och typ av e-juice. För att maximera din coils livslängd, se till att:

  • Förprima coilen före första användningen.
  • Använda e-juicer med lämpligt VG:PG-förhållande.
  • Påfylla tanken regelbundet så att coilen inte torkar ut.

Generellt kan en coil hålla från flera dagar upp till en vecka eller längre, beroende på omsorg och användning.

Vilka coils och e-juicer är kompatibla med Caliburn G2?

Caliburn G2 är kompatibel med både Caliburn G och G2 coils. Den är designad för e-juicer med ett VG:PG-förhållande på 50:50 för optimal prestanda.

För vilken typ av användare är Caliburn G2 lämplig?

Caliburn G2 är en mångsidig pod-enhet som passar utmärkt för både nybörjare och erfarna användare. Dess kompakta storlek och enkla användning gör den idealisk för dem som uppskattar bekvämlighet utan att kompromissa med kvaliteten.

Du kanske också gillar …