Uwell Caliburn G2 (18W, 750mAh, 2ml)

379 kr  

Uwell Caliburn G2 är ett litet och kompakt podsystem som är enkelt att använda utan några inställningar. Caliburn G2 har en autodraw funktion vilket innebär att den startar såfort du tar ett bloss, det går såklart även bra att använda sig av knappen. Poddarna har en volym på 2ml och till skillnad från sitt syskon Caliburn A2 så kan man byta själva coilen i podden. Det inbyggda batteriet har en kapacitet på 750mAh och laddning sker via USB-C.

Uwell
Nollställ
Välj tillbehör
Uwell Caliburn G/G2 Coils (4-pack)
Modell
149 kr  
89 kr  

Beskrivning

Uwell Caliburn G2 är den senaste upplagan i den otroligt populära Caliburn-serien och den levererar verkligen på alla fronter.

Med sin smala och lätta design är den enkel att bära med sig och använda. Med en kraftfull automatisk uteffekt på 18W och den avancerade PRO-FOCS teknologin garanterar den en ren smak och en fantastisk vapingupplevelse.

Uwell Caliburn G2 har även en imponerande haptisk feedback-funktion, vilket gör att du alltid är uppmärksam på eventuella problem med din enhet. Justerbart luftflödeshjul gör det möjligt att anpassa ditt luftintag precis efter dina önskemål för en mer personlig och skräddarsydd vapingupplevelse.

Caliburn G2s autodrawfunktion gör att den är extremt lättanvänd. Du behöver bara ta ett bloss för att den ska starta, men du kan även använda avfyrningsknappen om du föredrar det.

Med enkel push-fit-installationsdesign är det enkelt att byta coil på de kompatibla Caliburn G2-poddsen. Påfyllning görs enkelt från toppen av podden, så du behöver aldrig oroa dig för spill eller stök. Ett inbyggt “fönster” på enhetens kropp gör att du alltid kan hålla koll på din e-juice nivå, så att du kan njuta av din vaping utan oro för torrträffar och dålig smak.

Slutligen, med sin imponerande design, avancerade teknologi och otroligt användarvänliga funktioner, är Uwell Caliburn G2 den ultimata vapingenheten för både nybörjare och erfarna vapers. Missa inte chansen att ta din vapingupplevelse till nästa nivå med Caliburn G2!

Egenskaper

Mått: 110,5 x 22,5 x 13 mm
Vikt: 36g
Material: Aluminiumlegering/PA
Batteri: 750mAh
Uteffekt: 18W
Kapselkapacitet: 2ml

Medföljer

1 x Caliburn G2
1 x UN2 Meshed-H 0,8ohm coil
1 x UN2 Meshed-H 1,2ohm coil
1 x Caliburn G2 Pod
1 x USB c laddkabel
1 x Användarmanual

Kompatibla e-juicer och coils

Uwell Caliburn G2 fungerar med samtliga Caliburn G och G2 coils och rekommenderas för användning av e-juicer med ett VG/PG förhållande på 50/50

Vilken typ av användare passar Caliburn G2 till?

Caliburn G2 är anpassad för både nybörjare och mer rutinerade användare som letar efter en kompakt och lättanvänd pod-enhet.

Vanliga frågor

Vilken e-vätska kan jag använda med Caliburn G2?

Caliburn G2 fungerar bäst med VG:PG 50:50 e-juicer och nikotinsalter.

Kan jag ladda min Caliburn G2 över natten?

Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas.

Är Caliburn G2 en MTL enhet?

Ja. Det högre motståndet på coilsen gör den perfekt för MTL.

Kan du tvätta en Caliburn G2 pod?

Ja. Ta bort podden från enheten, ta bort coilen och töm ut eventuell e-juice. Tvätta podden med varmt (inte kokande) vatten och se till att den är helt torr innan du använder den igen. Du kan också rengöra anslutningarna med bomull för att ta bort damm.

Hur länge håller coilen?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar, vilken e-juice du använder.

Du kan förlänga coilens livslängd genom att:

Prima coilen före användning
Använda e-juicer med rätt VG:PG-förhållanden
Fyll på din tank så att coilen aldrig torkar ut

Med försiktighet bör de medföljande coilsen hålla flera dagar till en vecka eller mer innan de behöver bytas ut.