Vaporesso XROS 4 Mini Pod Kit (1000mAh, 2ml)

269 kr  

Vaporesso XROS 4 Mini Kit har en stilren design med ett hållbart aluminiumchassi, 1000mAh-batteri, och avancerad Corex 2.0-teknologi för förbättrad smak och coil-livslängd. Kompatibel med alla pods från XROS-serien  gör den otroligt anpassningsbar.

Vaporesso

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Xros Pods
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso XROS 4 Mini Kit har en stilren design i ett smidigt och kompakt format med högpresterande funktioner. Enheten är tillverkad med en hållbar kropp av aluminiumlegering och drivs av ett 1000mAh-batteri, vilket ger tillräckligt med kraft för normal användning under en dag. Utrustad med den avancerade Corex 2.0-teknologin förbättrar XROS 4 Mini smakproduktionen och förlänger coilens livslängd, vilket säkerställer en förstklassig upplevelse med varje puff.

Kitet inkluderar en 0,4 ohm pod som ger en rik och luftig DTL (direct-to-lung) upplevelse när den används med hög-VG e-vätskor. Då den är kompatibel med alla poddar från XROS serien är den mycket månsidig och passar alla olika vapestilar.

Medföljer:

  • 1× XROS 4 Mini Batteri
  • 1× XROS 0,4Ω Mesh POD (2ml)
  • 1× USB-C laddkabel
  • 1× Manual

Egenskaper Vaporesso XROS 4 Mini Pod Kit:

  • Mått: 107,51 x 24,0 x 14,12mm
  • Kapacitet: 1000mAh
  • Volym: 2ml
  • USB-C Laddning
  • Skyddsfunktioner
  • Integrerade Coils

Vanliga Frågor om Vaporesso XROS 4 Mini Pod Kit

Liten, stilren och hållbar
Xros 4 Mini är en mer kompakt version av Xros 4-enheten och har en fickvänlig design som är perfekt för vaping på språng. Dess kropp i aluminiumlegering ger både hållbarhet och en högkvalitativ estetik.

Perfekt startkit
Med pods med fast coil, automatiska inställningar och enkel aktivering genom inandning, är Xros 4 Mini ett utmärkt startkit för nya vapers eller användare av engångsprodukter som söker ett lättanvänt alternativ.

Fyll bara på och fäst din pod, vänta några minuter och andas in genom munstycket för att börja vejpa.

Smakförstärkande teknik
För en konsekvent och fyllig smak i varje puff kombinerar Xros 4 Mini inbyggt Pulse-läge med Vaporesso’s COREX 2.0 coil-värmeteknik.

Anpassa din vape
Kompatibla Xros-pods finns i olika motståndsalternativ för att stödja både Mouth-to-Lung (MTL) och Restricted Direct-Lung (RDL) vaping-stilar. Du kan dessutom justera din vape med den justerbara luftflödesslidern för att skapa en luftigare eller mer begränsad inandning.

Kompatibla e-vätskor och pods
Xros 4 Mini fungerar med Xros- och Xros COREX 2.0-pods och kan användas med VG:PG 50:50, nikotinsalter och  e-vätskor med hög VG.

Du kanske också gillar …