Vaporesso XROS PRO Pod Kit (1200mAh, 2ml)

399 kr  

Vaporesso Xros Pro är ett användarvänligt pod kit rikt på funktioner. Dess robusta och kompakta design inrymmer ett 1200mAh batteri som snabbt laddas. Perfekt för MTL, RDTL och DTL, erbjuder det enkel anpassning och smart-läge. Kitet innehåller två pods för en smidig start.

Vaporesso

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Xros Pods
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso Xros Pro pod kit är ett idealiskt val om du vill ha en e-cigarett som är full av funktioner men fortfarande enkel att använda. Med ett robust och kompakt hölje som innehåller ett 1200mAh batteri (som kan laddas på 35 minuter), kan den leverera en effekt på 5-30W som är idealisk för MTL (Mun Till Lunga), RDTL (Begränsad Direkt Till Lunga) och DTL (Direkt Till Lunga). Detta, tillsammans med ett stort urval av pods med inbyggda coils, gör Xros Pro lätt att anpassa. Varje kit inkluderar två pods, så du har allt du behöver för att komma igång.

Det är enkelt att ställa in din Xros Pro. Utrustad med ett smart-läge, känner den igen vilken coil som är i din pod och levererar bästa möjliga watt för en bekymmersfri vejpupplevelse. Om du söker lite mer anpassning möjliggör den medföljande 0,4 Ohm-poden att du finjusterar effekten för din perfekta inhalering. Om du håller dig till standard Xros-pods (säljs separat), växla mellan längre batteritid (Eco-läge), en balanserad vejpning (Normalt läge) eller den kraftigaste vejpningen möjlig (Power-läge).

Xros-pods har en praktisk design med påfyllning uppifrån som innebär att du inte ens behöver ta bort dem från enheten för att fylla på. Lyft bara av munstycket för att komma åt påfyllningsporten. Designen med inbyggd coil innebär att underhållet är enkelt – när smaken börjar avta eller du känner en bränd smak, byt ut hela poden. Dessutom värmer mesh-designen på coilen din e-juice snabbare, vilket förbättrar smaken.

Medföljer:

 • 1× Vaporesso Xros Pro Pod kit
 • 2× XROS 0,4Ω Mesh POD (2ml)
 • 1× USB-C laddkabel
 • 1× Manual

Egenskaper Vaporesso XROS PRO Pod Kit:

 • Inbyggt 1200mAh-batteri
 • Aktivering genom inhalering eller knapptryckning
 • Passar för MTL, RDTL & DTL
 • Effektområde på 5-30W
 • Smart och variabel watt-lägen
 • Justerbart luftflöde
 • 2ml pods med påfyllning uppifrån
 • Motstånd för Xros-pods mellan 0,4 Ohm – 1,2 Ohm

Vanliga Frågor för Vaporesso XROS PRO Pod Kit

Vilka pods och e-vätskor är kompatibla med Vaporesso Xros Pro Pod kit?
Vaporesso Xros Pro är designad för användning med Xros-pods och rekommenderas att användas med e-vätskor som har ett VG:PG-förhållande på 50:50 eller nikotinsalter, vilket ger en balanserad ångupplevelse och smak. 0,4 ohm podden går dock även bra att använda med e-vätskor som har en högre VG halt.För vem är Vaporesso Xros Pro mest lämpad?
Xros 3Pro riktar sig både till nya användare som mer avancerade som söker en användarvänlig och problemfri vapingupplevelse, med dess enkla funktioner och mångsidighet.

Hur lång tid tar det att ladda Xros Pro?
Xros 3 kan fulladdas på cirka 1 timme med den medföljande USB-C kabeln, vilket snabbt återställer din enhet till full kapacitet.

Är det säkert att ladda Xros Pro över natten?
Det rekommenderas inte att lämna litiumbatterier att ladda över natten utan tillsyn på grund av säkerhetsskäl.

Hur länge håller Vaporesso Xros Pods?

Livslängden på din pod kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar på. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din pod, rekommenderas att:

 1. Fyll på med e-juice och låt podden stå och suga åt sig i ca 10 min före första användningen.
 2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
 3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
 4. Se till att din pod alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.

Du kanske också gillar …