Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit (1000mAh, 2ml)

259 kr  

Vaporesso Xros 3 Mini är en mer kompakt version av enheten Xros 3. Detta enkla och användarvänliga pod-kit med fast coil har bra med batteritid så det räcker för en dags användande, smakförbättrande Pulse Mode och en ny 0,6Ω pod för RDL-vaping.

Vaporesso

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Xros Pods
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso Xros 3 Mini vape-kitet är designat med enkelhet i åtanke och är ett idealiskt val för nya användare som vill byta från traditionella cigaretter. Det inbyggda batteriet på 1000mAh stödjer långa vejpningspass. Kitet inkluderar en 2ml påfyllningsbar pod från Vaporesso Xros-serien, vilket eliminerar behovet av krångliga coil-byten tack vare en integrerad RDTL (Begränsad Direkt Till Lunga)-coil.

Med teknologi för inhaleringsaktivering behöver du inte hantera några knappar eller menyer. Det enda du behöver göra är att puffa på munstycket, vilket skapar en måttlig mängd ånga för en RDTL-vejping som ger en tajtare känsla. Du kan också hitta MTL (Mun Till Lunga) Xros-pods som säljs separat, om du föredrar en mer diskret mängd ånga.
Xros-pods har en toppfyllningsdesign och fylls enkelt på via fyllningsporten under munstycket; du behöver inte ens ta bort dem från din enhet vid påfyllning. Mesh-konstruktionen av coilerna innebär att e-vätskan värms upp snabbare för bättre smak. Vi rekommenderar att detta kit paras ihop med 50% VG e-vätska eller alternativ med högre PG-halt.

Medföljer:

 • 1× XROS 3 Mini Batteri
 • 1× XROS 0,6Ω Mesh POD (2ml)
 • 1× USB-C laddkabel
 • 1× Manual

Egenskaper Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit:

 • Mått: 99,2 × 23,6 × 13,8mm
 • Kapacitet: 1000mAh
 • Volym: 2ml
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner
 • Integrerade Coils
 • RDTL Vejping

Vanliga Frågor om Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit

Hur kompakt och kraftfull är Xros 3 Mini?
Trots sin lilla storlek innehåller Xros 3 Mini ett imponerande högkapacitetsbatteri på 1000mAh för hela dagens vejping på språng.

Hur kontrollerar jag batterinivån och laddar enheten?
En intelligent batteriindikator låter dig snabbt kontrollera batterinivån, medan återladdning är snabb och enkel tack vare enhetens USB-C-laddningsdesign.

Är Xros 3 Mini lätt att använda för nya vejpare?
Med fasta coil-pods, design utan knappar och inhaleringsaktivering är Xros 3 Mini superlätt att använda och utgör ett utmärkt startkit för nya vejpare.

Hur är smakupplevelsen med Xros 3 Mini?
Vaporessos innovativa COREX värmesystem och Pulse-läge arbetar tillsammans för att effektivt förånga e-juicen, vilket möjliggör en fullare smakpotential från första puffen och coil som håller längre.

Hur fungerar det läcksäkra podsystemet?
Xros 3 Mini använder lättfyllda, klick-in XROS-pods för att förenkla din vejpningsupplevelse. Patenterat SSS-läckageförebyggande system säkerställer en enkel påfyllning och ekonomisk användning av e-vätska, medan den rundade poden bekvämt passar läpparnas konturer.

Kan jag anpassa min vejpningsstil med Xros 3 Mini?
Personifiera din vejpningsstil för den upplevelse du önskar. Xros-podsortimentets urval av motståndsalternativ låter dig välja en tajtare MTL-dragning eller en lösare RDL (begränsad Direct-Lung) inhaleringsstil.

Vilka e-vätskor och pods är kompatibla med Xros 3 Mini?
Xros 3 Mini fungerar med Vaporesso Xros-pods* (förutom 0.4ohm pod) och rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor och nikotinsalter.

Du kanske också gillar …