Vaporesso Target 100 Kit med iTank 2 (100W, 5ml)

749 kr  

Vaporesso Target 100 är ett kompakt kit som drivs av ett antingen 21700 eller 18650 batteri. Den vattenresistenta ytan gör den mer tålig och bekvämare att hålla. Den medföljande tanken iTank 2 har en kapacitet på 5ml och har ett Turbo Airflow System med helt nya GTi coils för ett bättre luftflöde och jämnare upphettning för att helt förånga vätskan. Batteri medföljer ej i kittet.

Vaporesso

(batteri är inte inkluderat med produkten)

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Gti Coils
Vaporesso GTi Coils (5-pack)
Modell
189 kr  
Itank Bubbleglass 8ml
49 kr  
199 kr  
249 kr  
TIPS: med ett extra batteri och en extern laddare så slipper man vänta på laddning och kan alltid ha sin vape redo!

Beskrivning

Vaporesso Target 100 Kit med iTank är designad för att vara lätt men ändå hållbar och bekväm att hålla. Den har en unik burliknande metallram som ger ett bättre grepp i handen och en vattenavvisande texturerad “flätning”-materialfinish. För oavbruten vaping kan Target 100 använda både ett 18650 eller 21700 batteri som snabbt kan bytas ut. Välj 21700 för maximal batteritid eller 18650 för en något lättare vikt. USB-C snabbladdning innebär också att batteriet snabbt kan laddas upp och är redo att användas igen.
Drivs av Vaporesso’s högteknologiska AXON 2.0-chip, ger modden 5 – 100W effekt. Target 100 kommer med 5 lägen så att du kan anpassa enheten efter eget tycke – Variable Wattage (VW), Bypass, Pulse Mode, DIY Mode och det smakförbättrande F(t)-läget. (Se mer om dessa lägen och hur du kommer åt dem i vanliga frågor nedan). Du kan se enhetsdata och hantera dina inställningar med hjälp av moddens användarvänliga gränssnitt på dess 0,96-tums TFT-skärm.

Den medföljande tanken, Vaporesso iTank 2, har en kapacitet på 5 ml e-juice och fylls enkelt på genom ett smidigt skjutbart topplock. För dig som önskar en större vätskekapacitet finns Vaporesso iTank Bubbelglas (8 ml) tillgängligt separat. Tanken använder GTi-coils som enkelt trycks in i basen istället för att skruvas fast. De medföljande coilsen inkluderar GTi 0.2Ω MESH Coil (60-75W) och GTi 0.4Ω MESH Coil (50-60W), vilka båda rekommenderas att användas med e-juice som har en VG-blandning på cirka 70% eller högre.

Den uppdaterade versionen av iTank kommer nu med en 810-driptip och förbättrad packning under topplocket, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen.

Medföljer:

 • 1× Target 100 Mod
 • 1× iTank 2 (5ml)
 • 1× GTi 0,2Ω MESH Coil (60-75W)
 • 1× GTi 0,4Ω MESH Coil (50-60W)
 • 1× Extra Glas (5ml)
 • 3× O-Ring
 • 1× USB-C Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper Vaporesso Target 100 Kit med iTank 2:

 • Mått: 140 x 35 x 29 mm
 • Watt: 5-100W
 • 0,96″ TFT display
 • Drivs av 1x 21700/18650 batteri (ingår ej)
 • Olika skyddsfunktioner
 • AXON-chip
 • Volym: 5ml
 • Toppfyllning, Slide & Fill design
 • Justerbart bottenluftflöde

 Vanliga Frågor om Användningen av Vaporesso Target 100

Anvisningar för Vaporesso Target 100
– Aktivera eller inaktivera enheten genom att snabbt trycka fem gånger på avfyrningsknappen.
– Lås eller lås upp för att förhindra oavsiktlig användning med tre snabba tryck på avfyrningsknappen.
– För att ändra lägen, håll inne lägesknappen.
– Anpassa din vape-upplevelse med + eller – knapparna för att välja mellan F(t), Pulse eller VW lägen.
– Fullständig tillgång till alla lägen och inställningar erhålls genom att trycka tre gånger på lägesknappen.

Jämförelse Mellan 21700 och 18650 Batterier
21700-batterier, som mäter 21 x 70 mm, är större och erbjuder mer kapacitet än 18650-batterier, som är 18 x 65 mm. Detta resulterar i längre användningstid mellan laddningarna. Kapaciteten varierar beroende på batteriets märke och modell.

Bypass-lägets Funktion
Bypass-läget tillåter direkt kraftöverföring från batteriet till coilen, skapar en dynamisk effekt som varierar med batteriets laddningsgrad. Effekten är högre med ett fulladdat batteri och minskar allteftersom batterinivån sjunker.

Laddning av Target 100 Över Natten
För att undvika risker bör litiumbatterier inte laddas utan uppsikt. Använd alltid en passande laddare, särskilt vid extern laddning.

Kan man rengöra Vaporesso iTank
Ja, det är möjligt. Avlägsna tanken från modden och coilen, töm ut resterande e-vätska. Rengör tanken varsamt med varmt vatten (undvik kokande temperatur) och försäkra att den är helt torr före återanvändning. Använd bomull för att varsamt rengöra kontakterna och avlägsna damm.

Varaktighet för Coils
Coilsens hållbarhet påverkas av faktorer såsom användningsfrekvens, val av e-juice och effektinställningar. Coils med lågt motstånd som används vid höga effekter tenderar att ha kortare livslängd än de med högt motstånd. För att maximera coilens livslängd, bör du:
– Fukta coilen väl före första användningen.
– Använd e-juice med lämpligt VG:PG-förhållande.
– Undvik att överstiga den föreslagna effektnivån.
– Se till att tanken alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar.

Genom att sköta om din enhet noggrant bör de medföljande GTi-coilsen kunna användas flera dagar till en vecka eller längre innan byte krävs.

 Idealiska Användare för Vaporesso Target 100

Target 100 är perfekt för användare med viss erfarenhet som söker en anpassningsbar Direct-To-Lung-enhet som levererar imponerande moln och utsökt smak.

Du kanske också gillar …