Vaporesso Target 200 Kit med iTank 2 (220W, 8ml)

799 kr  

Vaporesso Target 200 tar Dual-battery kits till en ny nivå med sin kompakta design som är 16% mindre än föregångarna. Den erbjuder robusthet med sin vattenresistenta yta och ökad bekvämlighet. Utrustad med den uppgraderade iTank 2, som inkluderar en förbättrad 810-driptip och ett nydesignat topplock, levererar Target 200 en överlägsen och effektiv vejping-upplevelse. Batterier medföljer ej i kittet.

Vaporesso

(batterier är inte inkluderade med produkten)

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Gti Coils
Vaporesso GTi Coils (5-pack)
Modell
189 kr  
18650 INR-batteri
Batteri
89 kr99 kr  
199 kr  
249 kr  
Itank Bubbleglass 8ml
49 kr  
TIPS: med en extra uppsättning batterier och en extern laddare så slipper man vänta på laddning och kan alltid ha sin vape redo!

Beskrivning

Vaporesso Target 200 är en mästerverk inom vaping, framtagen för att vara både lätt och hållbar, samtidigt som den ligger bekvämt i handen. Dess unika design med en burliknande metallram erbjuder inte bara ett säkert grepp utan tillför också en estetisk touch till enheten. Dessutom är Target 200 utrustad med en vattenavvisande yta med texturerad “flätning”-finish, vilket ger den ett extra skydd och ett exklusivt utseende.

Med kapaciteten att leverera en imponerande output på 5-220W är Target 200 en kraftfull följeslagare för långa och intensiva vejping-sessioner. Den är utrustad med två 18650 batterier (Medföljer ej) som enkelt och snabbt kan bytas ut mot nya, fulladdade batterier. USB-C snabbladdningsfunktionen säkerställer att dina batterier laddas upp effektivt, så att du snabbt kan vara tillbaka i åtgärd.

Target 200 är driven av Vaporesso’s avancerade AXON 2.0-chip, vilket öppnar upp en värld av anpassningsmöjligheter. Med fem olika lägen – Variable Wattage (VW), Bypass, Pulse Mode, DIY Mode och det smakförstärkande F(t)-läget – kan du skräddarsy din vejpingupplevelse efter eget behov. Varje läge är utformat för att ge dig optimal kontroll och flexibilitet över din vejping.

För att göra det enkelt att hantera och övervaka dina inställningar, kommer Target 200 med en 0,96-tums TFT-skärm. Det användarvänliga gränssnittet gör det smidigt att navigera mellan olika lägen och anpassa enhetens inställningar efter dina preferenser.

 ITank 2: En revolution inom smak och ångproduktion

Den nyligen inkluderade ITank 2 tar din vejping till nya höjder med sitt banbrytande Turbo-luftflödessystem. Denna innovativa funktion med tre luftintag i botten av tanken möjliggör en komplett cirkulation av luften runt coilen. Resultatet är en jämn och smakrik vape-upplevelse, ackompanjerad av imponerande stora ångmoln.

Med ITank 2 har du full kontroll över din vejping. Den justerbara luftflödesringen ger dig friheten att finjustera din upplevelse – från luftiga och lätta bloss till tätare och mer intensiva drag. Detta ger dig möjligheten att skräddarsy din vejping helt efter dina personliga preferenser.

ITank 2 är också utformad för att vara användarvänlig. Dess push-fit installationsdesign förenklar processen att byta coils, vilket gör det snabbt och smidigt. Dessutom har ITank 2 uppgraderats med en 810-driptip och ett förbättrat topplock, vilket ger en överlägsen användarupplevelse jämfört med tidigare modeller.

Förutom den medföljande tanken, så kan Target 200 modden  paras ihop med de flesta andra vapetankar tack vare sin 510 gängade anslutning. Vilket ger dig mer utrymme att experimentera med olika coils, vapingstilar och effektområden.

För mer information om dessa lägen och hur du kan utnyttja dem till fullo, se vår FAQ-sektion nedan.

Besök [Länk till produkt] för att utforska mer om Vaporesso Target 200 och upplev en förstklassig vejping.

Medföljer:

 • 1× Target 200 Mod
 • 1× iTank 2 (8ml)
 • 1× GTi 0,2Ω MESH Coil (60-75W)
 • 1× GTi 0,4Ω MESH Coil (50-60W)
 • 1× Extra Glas
 • 3× O-Ring
 • 1× USB-C Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper:

 • Mått: 142 x 43 x 34 mm
 • Watt: 5-220W
 • 0,96″ TFT display
 • Drivs av 2x 18650 batteri (ingår ej)
 • Olika skyddsfunktioner
 • AXON-chip
 • Volym: 8ml
 • Toppfyllning, Slide & Fill design
 • Justerbart bottenluftflöde

Kompatibla E-vätskor och coils

Den medföljande Vaporesso iTank använder sig av GTi-coils och rekommenderas för användning med e-vätskor med hög VG-halt.

Rekommenderad watt

GTi 0,2Ω mesh coil: 60 – 75W
GTi 0,4Ω mesh coil: 50 – 60W

För Vem är Vaporesso Target 200 Idealisk?

Vaporesso Target 200 är en utmärkt lösning för dig som befinner dig någonstans mellan medelnivå och avancerad vejping. Den är skräddarsydd för de som vill ha en anpassningsbar Direct-To-Lung-upplevelse, som inte bara levererar imponerande stora ångmoln utan också en överlägsen smak. Om du är på jakt efter en enhet som kan höja din vejping till nästa nivå och ger dig möjligheten att finjustera din upplevelse, så är Target 200 det perfekta valet för dig.

Vanliga frågor

Hur använder jag min Vaporesso Target 200 med iTank 2?

 • 5 klick på avfyrningsknappen för att slå på eller stänga av enheten
 • 3 klick på avfyrningsknappen för att låsa och låsa upp enheten
 • Håll ned lägesknappen för att justera lägen
 • Använd + eller – knappen för att aktivera F(t), Pulse eller VW lägen
 • Tryck på lägesknappen 3 gånger för att komma åt alla lägen och systeminställningar

Förståelse av Bypass-Läget

Bypass-läget på din vape-enhet är en avancerad funktion som direkt levererar batteriets fulla kraft till coilen. När batteriet är fulladdat, blir uteffekten högre, och som batterinivån sjunker, minskar också uteffekten. Detta läge är idealiskt för dem som föredrar en mer direkt och omodifierad vaping-upplevelse.

Säker Laddning av Din Target 200

Är det säkert att ladda din Target 200 över natten? Med tanke på säkerheten är det viktigt att aldrig lämna litiumbatterier laddas utan uppsikt. Använd alltid en lämplig laddare, speciellt om du väljer att använda en extern laddare, för att undvika risken för överladdning.

Rengöring av Din Vaporesso iTank 2

Ja, det är fullt möjligt att rengöra din Vaporesso iTank 2. Börja med att ta bort tanken från modden och coilen, och töm sedan ur all e-vätska. Rengör tanken försiktigt med varmt vatten (observera att det inte ska vara kokande) och låt den torka helt innan du monterar ihop den igen. Tänk även på att rengöra anslutningarna regelbundet med en bomullstuss för att avlägsna damm och smuts.

Livslängd på Coils

Livslängden på din coil kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din coil, rekommenderas att:

 1. Fukta coilen ordentligt före första användningen.
 2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
 3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
 4. Se till att din tank alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.

Vanligtvis bör de medföljande GTi-spolarna i din Vaporesso hålla i minst flera dagar under normal användning innan de behöver bytas ut.

Du kanske också gillar …