Vaporesso XROS 3 Pod Kit (1000mAh, 2ml)

349 kr  

Vaporesso Xros 3 är ett enkelt och modernt podkit som är perfekt för såväl nya användare som mer erfarna. Den har ett justerbart luftflöde och kan aktiveras via knappen eller vid inandning. Dess inbyggda 1000mAh-batteri gör att den håller bra för en hel dags användning. Den medföljande nya 0,6 ohm MESH-podden med COREX-teknik ger dig mer ånga, förbättrad smak och längre hållbarhet.

Vaporesso

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Vaporesso Xros Pods
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso Xros 3 vapekit är en enkel och användarvänlig produkt som passar utmärkt för nybörjare inom vaping. Det inbyggda 1000mAh batteriet ger tillräckligt med ström för långa vejpningspass. Kittet inkluderar en 2 ml påfyllningsbar Xros-pod med en inbyggd RDTL (Restricted Direct To Lung) coil, vilket gör att du slipper krångliga coilbyten. Dessutom medföljer en extra MTL (Mouth To Lung) pod i förpackningen så att du kan prova olika stilar.

Med teknologi för inhaleringsaktivering behöver du inte bekymra dig om knappar eller komplicerade menyer. Det är bara att ta ett bloss på munstycket på din Xros 3, och den skapar en lagom mängd ånga för en MTL-vejp när 1.0 Ohm poden används. Med 0.6 Ohm poden skapas en måttlig mängd ånga med en tätare luftflöde, vilket möjliggör en RDTL-vejp. Tack vare dess AXON-chip har den även Pulse Mode, som intensifierar kraften och smaken av din vejping.

Xros-poden har en praktisk toppfyllningsdesign och du kan enkelt fylla på e-juice via porten under munstycket. Du behöver inte ens ta bort den från enheten. Poden har också läckageförhindrande teknologi för en renare användarupplevelse. Dess justerbara luftflöde gör det möjligt att anpassa motståndet efter dina preferenser, oavsett om du föredrar en tätare eller luftigare vape. Den inbyggda mesh-designen på coilen värmer upp din e-juice snabbare, vilket ger bättre smak. Vi rekommenderar att du matchar de medföljande poderna med e-juice som har minst 50% VG-halt eller högre PG-alternativ.

Medföljer:

 • 1× XROS 3 Batteri
 • 1× XROS 0,6Ω Mesh POD (2ml)
 • 1× XROS 1,0Ω Mesh POD (2ml)
 • 1× USB-C laddkabel
 • 1× Manual

Egenskaper Vaporesso XROS 3 Pod Kit:

 • Mått: 115,1 × 23,6 × 13,7mm
 • Kapacitet: 1000mAh
 • Volym: 2ml
 • USB Laddning
 • Skyddsfunktioner
 • Integrerade Coils
 • Inhale Activation
 • Pulse Mode
 • RDTL & MTL Vejping

Vanliga Frågor för Vaporesso XROS 3 Pod Kit

Vilka pods och e-vätskor är kompatibla med Vaporesso Xros 3?
Vaporesso Xros 3 är designad för användning med Xros-pods och rekommenderas att användas med e-vätskor som har ett VG:PG-förhållande på 50:50 eller nikotinsalter, vilket ger en balanserad ångupplevelse och smak.

För vem är Vaporesso Xros 3 mest lämpad?
Xros 3 är särskilt utvecklad för nya användare som söker en användarvänlig och problemfri vapingupplevelse, med dess enkla funktioner och effektiva mun-till-lunga (MTL) prestanda.

Vilka typer av e-vätskor fungerar bäst med Xros 3?
För optimal användning rekommenderas e-vätskor och nikotinsalter med ett 50:50 VG:PG-förhållande för Xros 3, för att säkerställa en jämn och tillfredsställande ångproduktion.

Är Xros 3 en MTL-enhet?
Absolut. Xros 3 är utformad med MTL-vejping i åtanke, tack vare coils med högre motstånd som erbjuder en tajtare dragning, vilket liknar känslan av att röka en traditionell cigarett.

Hur lång tid tar det att ladda Xros 3?
Xros 3 kan fulladdas på cirka 1 timme med den medföljande USB-C kabeln, vilket snabbt återställer din enhet till full kapacitet.

Är det säkert att ladda Xros 3 över natten?
Det rekommenderas inte att lämna litiumbatterier att ladda över natten utan tillsyn på grund av säkerhetsskäl.

Hur länge håller Xros 3 pods?
Livslängden på en Xros-pod beror på flera faktorer, inklusive användningsfrekvens och inhaleringstid. Genom att primea coilen korrekt, använda e-vätskor med lämpligt VG:PG-förhållande och hålla podden väl påfylld, kan du förlänga poddens livslängd från några dagar till en vecka eller längre, beroende på användning.

Du kanske också gillar …