Vaporesso XROS 3 Pod Kit (1000mAh, 2ml)

349 kr  

Vaporesso Xros 3 är ett enkelt och modernt podkit som är perfekt för såväl nya användare som mer erfarna. Den har ett justerbart luftflöde och kan aktiveras via knappen eller vid inandning. Dess inbyggda 1000mAh-batteri gör att den håller bra för en hel dags användning. Den medföljande nya 0,6 ohm MESH-podden med COREX-teknik ger dig mer ånga, förbättrad smak och längre hållbarhet.

Vaporesso
Nollställ
Välj tillbehör:
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso Xros 3 är en del av den populära Xros-serien av podkit. Denna användarvänliga enhet är utrustad med poddar som har inbyggda coils, vilket eliminerar behovet av att byta coils manuellt. Dessutom behöver du inte oroa dig för att ställa in effekten manuellt eftersom enheten har en automatisk effektinställning.

Med det inbyggda 1000mAh-batteriet kan du använda Xros 3 i upp till 2 dagar innan det behöver laddas igen, vilket ger långvarig kraft och bekvämlighet under hela dagen.

Du kan förvänta dig en rik och konsekvent smakupplevelse tack vare Xros 3’s inbyggda Pulse-läge och COREX-teknologi coils. Pulse-läget ger en förbättrad förångning och längre livslängd på coilsen.

I Xros 3-kitet ingår en ny 0,6Ω Xros-pod, som ger dig möjligheten att välja mellan mun-till-lunga (MTL) och begränsad direkt-lunga (RDL). Du kan även justera luftflödet på enheten för att ytterligare anpassa din inandning, oavsett om du föredrar en luftigare eller mer åtsittande och begränsad känsla.

Medföljer:

  • 1× XROS 3 Batteri
  • 1× XROS 0,6Ω Mesh POD (2ml)
  • 1× XROS 1,0Ω Mesh POD (2ml)
  • 1× USB-C laddkabel
  • 1× Manual

Egenskaper:

  • Mått: 115,1 × 23,6 × 13,7mm
  • Kapacitet: 1000mAh
  • Volym: 2ml
  • USB Laddning
  • Skyddsfunktioner

Kompatibla pods och e-vätskor

Vaporesso Xros 3 använder Xros-pods och rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor eller nikotinsalter.

Vem är XROS 3 för?

Med sina lättanvända funktioner och mun-till-lunga funktion är Xros 3 idealisk för nya användare som vill ha en enkel och krångelfri enhet.

Vanliga frågor

Vilken e-vätska kan du använda i Xros 3?

Xros-podsen används bäst med e-vätskor och nikotinsalter med ett 50:50 VG:PG-förhållande.

Är Xros 3 en mun-till-lunga-enhet?

Ja. De högre motståndscoilsen i Xros-poddarna gör den perfekt för MTL.

Hur lång tid tar det att ladda Xros 3?

Din Xros 3 bör nå full laddning på 1 timme när du använder den medföljande kabeln.

Kan jag ladda min Xros 3 över natten?

Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas.

Hur länge håller Xros pods?

Nyckelelementet för hur länge en pod varar är coilen i poden. Detta beror på ett antal faktorer som hur ofta du tar ett bloss och hur länge du andas in.

Du kan dock maximera coilens livslängd genom att låta den suga åt sig e-juicen innan den används för första gången, genom att använda e-vätska med rätt VG:PG-förhållande och genom att hålla podden påfylld. Med försiktighet bör poddarna hålla allt från några dagar till en vecka eller mer.