Vaporesso XROS Mini Pod Kit (1000mAh, 2ml)

229 kr  

Vaporesso XROS Mini är ett ännu kompaktare MTL pod kit som aktiveras automatiskt när du drar ett bloss. Inga inställningar, inga knappar, XROS Mini känner av vilken typ av pod som används och justerar automatiskt till de mest lämpliga inställningarna. Podden som medföljer är en ny uppdaterad 1,2ohm variant för MTL som även är transparent så man lätt kan se när det är dags att fylla på, vilket görs genom att helt enkelt lyfta av munstycket.

Vaporesso
Nollställ
Välj tillbehör:
Vaporesso XROS Pods (4-pack)
Modell
179 kr  

Beskrivning

Vaporesso Xros Mini behåller många av de lättanvända funktionerna från den ursprungliga Xros, inklusive fixerade coils och automatisk aktivering, men har nu ett uppgraderat 1000mAh-batteri som kan hålla i upp till två dagar på en laddning.

Den eleganta och enkla enheten har ett nytt strukturerat chassi för förbättrat grepp och finns i flera olika färgalternativ för att matcha din personliga stil

Xros Mini använder automatisk aktivering (det innebär att den startar så fort du tar ett bloss) och bypass-utgång, så du slipper att behöva pilla runt med knappar och inställningar. Effekten bestäms av enhetens batterikapacitet – som du kan hålla koll på tack vare dess färgkodade LED-batteriindikator. (Se mer om Bypass power i vanliga frågor nedan.)

Xros Mini använder Xros-pods med fast coil för extra bekvämlighet. Det finns ingen anledning att byta coilen i podden, när coilen når slutet av sin livslängd är det bara att byta ut podden.

Xros pods är designade med SSS läckagetät teknologi och har enkel toppfyllning, utan att behöva ta bort podden från enheten för att fylla på den med e-vätska.

Medföljer:

  • 1× XROS Batteri
  • 1× XROS 1,2Ω Regular POD (2ml)
  • 1× USB-C laddkabel
  • 1× Manual

Egenskaper:

  • Mått: 99 × 23 × 14mm
  • Effekt: 11W/16W
  • Kapacitet: 1000mAh
  • Volym: 2ml
  • USB Laddning
  • Skyddsfunktioner

Kompatibla pods och e-vätskor

Vaporesso Xros Mini använder Xros-pods och rekommenderas för användning med VG:PG 50:50 e-vätskor eller nikotinsalter.

Vem är XROS Mini för?

Med sina lättanvända funktioner och mun-till-lunga funktionl är Xros Mini idealisk för nya användare som vill ha en enkel och krångelfri enhet.

Vanliga frågor

Vilken e-vätska kan du använda i Xros Mini?

Xros Mini- och Xros-kapslarna används bäst med e-vätskor och nikotinsalter med ett 50:50 VG:PG-förhållande.

Är Xros Mini en mun-till-lunga-enhet?

Ja. De högre motståndscoilsen i Xros-poddarna gör den perfekt för MTL.

Vad är bypasskraft?

Bypass-ström levererar hela batteriets kraft till coilen utan att modereras av chipset. Detta innebär att uteffekten blir högre när batteriet är fulladdat och lägre när batterinivån sjunker.

Hur lång tid tar det att ladda Xros Mini?

Din Xros Mini bör nå full laddning på 1 timme när du använder den medföljande kabeln.

Kan jag ladda min Xros Mini över natten?

Litiumbatterier bör inte lämnas utan uppsikt när de laddas.

Hur länge håller Xros pods?

Nyckelelementet för hur länge en pod varar är coilen i poden. Detta beror på ett antal faktorer som hur ofta du tar ett bloss och hur länge du andas in.

Du kan dock maximera coilens livslängd genom att låta den suga åt sig e-juicen innan den används för första gången, genom att använda e-vätska med rätt VG:PG-förhållande och genom att hålla podden påfylld. Med försiktighet bör poddarna hålla allt från några dagar till en vecka eller mer.

Du gillar kanske också…